- En İyi Cevap
- 5
- Reaksiyon skoru
- 20,746
Dua edin de fulleyen az çıksın fulleyen geçen sene gibi olursa felaket puanlar olur.
430 çok da düşük değil hani sınıfta zor dersten 95 alıp üzülenler gibi430düşük
hocam bursa gibi büyükşehir de türkçe ve matematiği birlikte fulleyen yokDua edin de fulleyen az çıksın fulleyen geçen sene gibi olursa felaket puanlar olur.
Benimkine hatırlamaya çalışıyorum fen 2 yanlış demişlerdi 4 yanlış çıktı dksjajjdyaptığın yanlışları ve derslere göre aşağı yukarı bulunabiliyor ben de bu sene girdim en aşağı 450 alıyorum
yüzdelik dilime göre alınır yüzdelik dilimini hesaplapuanım yeterliydi fakat bugün bi yanlış hesaplama yaptığımı öğrendim.istediğim liseden 5 6 puan alt ouan alırsam o liseye girebilirmiyim
onu hesaplayamaz ki kimlerin ne yaptığını nasıl bilelimyüzdelik dilime göre alınır yüzdelik dilimini hesapla
Kabataş hayırlı olsun o zaman. 450 üstü alıyorsanız puanlarda düşerse.hocam bursa gibi büyükşehir de türkçe ve matematiği birlikte fulleyen yok
Ne diyo bu?bu arada 430 cidden düşük şahsen 450 de düşük bir not
Diyelim sınava 500bin kişi girdi 1000.oldun 500bin de 1000. İsen 100 kişide kaçıncı olursun buna göre hesapla (sayılar temsilidir)onu hesaplayamaz ki kimlerin ne yaptığını nasıl bilelim