LGS Puanı Önemlimi ?

Mileven

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,725
gireceğim okul ortalama ile alıyor LGS puanının burda etkisi varmıdır?

Hayır ama ortalamayla alan okuldan hayır bekleme bunu LGS'den 420 puan alıp mahalli sisteme göre giden biri olarak söylüyorum.

Hayır önemli olan lisedeki puanınız. Meslek lisesine bile gidebilirsin. Anadolu liselerine göre çok daha iyi ortamı ve arkadaşlıkları oluyor. Tek sıkıntısı erkeklere oranla kızlar çok az.

Hayır önemli olan lisedeki puanınız. Meslek lisesine bile gidebilirsin. Anadolu liselerine göre çok daha iyi ortamı ve arkadaşlıkları oluyor. Tek sıkıntısı erkeklere oranla kızlar çok az.
evet hocalar daha onemli benım ıcın istersem fen lisesıne gıdeyım hocalar ıyıyse anadoluya geçerim

benım oldugum yerde hiç güzel okul yok
O zaman yatılı git keşke benim de puanım yetse hiç düşünmem direk yatılı giderdim ama nasip işte gidemedim ben de şimdi kötü bir okula gidiyorum ama okulda kimseyle takılmıyorum çünkü okulda içki, sigara,fuhuş sevgili vs. en üst seviye zaten okuldakilerin en az %70'i keko okuldakilerin %5'i falan düzgündür.

O zaman yatılı git keşke benim de puanım yetse hiç düşünmem direk yatılı giderdim ama nasip işte gidemedim ben de şimdi kötü bir okula gidiyorum ama okulda kimseyle takılmıyorum çünkü okulda içki, sigara,fuhuş sevgili vs. en üst seviye zaten okuldakilerin en az %70'i keko okuldakilerin %5'i falan düzgündür.
bence lise onemli degıl en onemlısı unıversite

Önemi yok LGS puanının.
Post automatically merged:

Lise önerisi istiyorsan kalabalık olmayan, ortamında bozulmayacagın herhangi bir lise seni başarıya taşır illa fen lisesine vs gitmene gerek yok. Şuanki anadoluların hemen hemen hepsi bozdu bu da aklında bulunsun son 2 senede anadolu 3 sene öncesinin en kötü meslek lisesine döndü nerdeyse ortam olarak.

Benden sana tavsiye, iyi bir lise iyi bir üniversiteye açılan bir kapıdır. O yüzden elinden geleni yap ve merkezde gidebileceğin en iyi liseye gitmeye çalış. Liseye başlayınca daha iyi anlayacaksın ne demek istediğimi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,182
Üyeler
190,871
Son üye
outofnick
Geri