Pompake
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 4,646
Merhaba sevgili forum üyeleri bu gün size hem kaliteli soruları olan hem de müfredata uyumlu olan kaynakları göstereceğim o zaman başlayalım
1. Master matematik

En en zor kitaplardan biridir lgs ile aynı zorlukta olduğu söyleniyor kitabı deneyimlemedim ama güzel duruyor bir kaç sorusunu çözmeye çalıştım 10 dk sürdü.
2. Süper 8 matematik nitelik yayınları

bu kitap aslında çok zor ve lgs sınavına benzer sorular içeriyor kaliteli uzun yeni nesil sorular içeriyor orta soruları yaptıktan sonra buna geçin ilk konuyu izler izlemez geçerseniz hayal kırıklığı yaşarsınız ben bu kitabı çözerken çok eğleniyorum sorularında genelde 6 dk gibi sürede çözüyorum hadi diğer kitaba geçelim
3. Hız yayınları uzman matematik
İçinde hem yeni nesil hem de orta seviye sorular var çok önerdiğim kitaptır matematik yapamıyorsanız eğer bundan başlamanızı tavsiye ederim 1 sorusuna genelde 2 dk ayırıyordum.
4. Pre master veya Clasmates Okyanus yayınları matematik
Bu kitap çok kolay seviyedir yeni nesil soruya atıştırma niteliğindedir öneririm almanızı.
Bu kadardı diğer dersler için öneriler sonra gelicektir iyi forumlar
Resimlerini sonradan ekleyiceğim.
1. Master matematik

En en zor kitaplardan biridir lgs ile aynı zorlukta olduğu söyleniyor kitabı deneyimlemedim ama güzel duruyor bir kaç sorusunu çözmeye çalıştım 10 dk sürdü.
2. Süper 8 matematik nitelik yayınları

bu kitap aslında çok zor ve lgs sınavına benzer sorular içeriyor kaliteli uzun yeni nesil sorular içeriyor orta soruları yaptıktan sonra buna geçin ilk konuyu izler izlemez geçerseniz hayal kırıklığı yaşarsınız ben bu kitabı çözerken çok eğleniyorum sorularında genelde 6 dk gibi sürede çözüyorum hadi diğer kitaba geçelim
3. Hız yayınları uzman matematik
İçinde hem yeni nesil hem de orta seviye sorular var çok önerdiğim kitaptır matematik yapamıyorsanız eğer bundan başlamanızı tavsiye ederim 1 sorusuna genelde 2 dk ayırıyordum.
4. Pre master veya Clasmates Okyanus yayınları matematik
Bu kitap çok kolay seviyedir yeni nesil soruya atıştırma niteliğindedir öneririm almanızı.
Bu kadardı diğer dersler için öneriler sonra gelicektir iyi forumlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Resimlerini sonradan ekleyiceğim.
Son düzenleme: