Lgs Soru bankası önerileri

Pompake

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
4,646
Merhaba sevgili forum üyeleri bu gün size hem kaliteli soruları olan hem de müfredata uyumlu olan kaynakları göstereceğim o zaman başlayalım

1. Master matematik
10063565652018.jpg

En en zor kitaplardan biridir lgs ile aynı zorlukta olduğu söyleniyor kitabı deneyimlemedim ama güzel duruyor bir kaç sorusunu çözmeye çalıştım 10 dk sürdü.

2. Süper 8 matematik nitelik yayınları

9834796220466.jpg

bu kitap aslında çok zor ve lgs sınavına benzer sorular içeriyor kaliteli uzun yeni nesil sorular içeriyor orta soruları yaptıktan sonra buna geçin ilk konuyu izler izlemez geçerseniz hayal kırıklığı yaşarsınız ben bu kitabı çözerken çok eğleniyorum sorularında genelde 6 dk gibi sürede çözüyorum hadi diğer kitaba geçelim

3. Hız yayınları uzman matematik

İçinde hem yeni nesil hem de orta seviye sorular var çok önerdiğim kitaptır matematik yapamıyorsanız eğer bundan başlamanızı tavsiye ederim 1 sorusuna genelde 2 dk ayırıyordum.

4. Pre master veya Clasmates Okyanus yayınları matematik

Bu kitap çok kolay seviyedir yeni nesil soruya atıştırma niteliğindedir öneririm almanızı.

Bu kadardı diğer dersler için öneriler sonra gelicektir iyi forumlar

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Resimlerini sonradan ekleyiceğim.

Son düzenleme:
Merhaba sevgili forum üyeleri bu gün size hem kaliteli soruları olan hem de müfredata uyumlu olan kaynakları göstereceğim o zaman başlayalım

1. Master matematik

En en zor kitaplardan biridir lgs ile aynı zorlukta olduğu söyleniyor kitabı deneyimlemedim ama güzel duruyor bir kaç sorusunu çözmeye çalıştım 10 dk sürdü.

bu kitap aslında çok zor ve lgs sınavına benzer sorular içeriyor kaliteli uzun yeni nesil sorular içeriyor orta soruları yaptıktan sonra buna geçin ilk konuyu izler izlemez geçerseniz hayal kırıklığı yaşarsınız ben bu kitabı çözerken çok eğleniyorum sorularında genelde 6 dk gibi sürede çözüyorum hadi diğer kitaba geçelim

İçinde hem yeni nesil hem de orta seviye sorular var çok önerdiğim kitaptır matematik yapamıyorsanız eğer bundan başlamanızı tavsiye ederim 1 sorusuna genelde 2 dk ayırıyordum.

Bu kitap çok kolay seviyedir yeni nesil soruya atıştırma niteliğindedir öneririm almanızı.

5. Ankara yayıncılık matematik

Çok çok kolay sorular içeriyor ve kitapta her konudan 60 soru var bu sorulardan 10 tanesi çok kolay 10 tanesi kolay 20 tanesi de orta diye adlandırılıyor diğer kalan 20 soruda zor yns olarak geçiyor.

Master mat , super 8 mat ve hız bende var

Açıkçası Ankara yayıncılık pek beğenmemiştim ben. Liseye geçtim 11.sınıfta tekrar baktım hala aynı. Baskı mı desem, sorular mı desem bilmiyorum ama çok soğudum o kitaptan. ÇAP ve Final önerebilirim ben de. Final ile çalışarak %7'ye girmiştim. Tavsiyedir :D

Geçen sene Karekök çözmüştüm, başta kolay soruları var sonra ise sağlam soruları vardı öneririm. Master denemeleri kullanın özellikle Matematik fark yaratır. Yüzde 9'a girmiştim.

Kanka okyanus çok ii be okyanus master tavsiye ederim ve bolbol paragraf çöz paragraf çok onemli

Master matematik kadar zor bi kitap görmedim ben çözebilene iyi kitap

Geçen sene Karekök çözmüştüm, başta kolay soruları var sonra ise sağlam soruları vardı öneririm. Master denemeleri kullanın özellikle Matematik fark yaratır. Yüzde 9'a girmiştim.
Yüzde 8😎😎😎

Açıkçası Ankara yayıncılık pek beğenmemiştim ben. Liseye geçtim 11.sınıfta tekrar baktım hala aynı. Baskı mı desem, sorular mı desem bilmiyorum ama çok soğudum o kitaptan. ÇAP ve Final önerebilirim ben de. Final ile çalışarak %7'ye girmiştim. Tavsiyedir :D
Hocam ben beğendim aslında çok kolay kaynakta bulamadım bunu söyledim.

Başka hangi dersler gelsin sizce ?

1. Master matematik
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

masteri son günlere bırakın matematikten soğarsınız

Okyanus Master gerçekten çok güzel kitap,özellikle matematiğini öneririm.
Nitelik'in Süper 8 fen vardı bir de,soruları aşırı alakasız ve kötüydü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,771
Üyeler
184,051
Son üye
furkancoskun
Geri