ne gibi taktik ?Arkadaşlar bşlk açıkta bu günü saymazsak 1 gün kaldır biraz kafa dağıtıyım dedim (sanki çok çalıştımda :d) bi moral taktik vericek varmı ?
Taktik felan yok girceksin 300 250 arası bi şey alırsın ortalama sonrada karne notunla kötü bi liseye ordanda okulu bırakıp işini kur keyfine bak.Arkadaşlar bşlk açıkta bu günü saymazsak 1 gün kaldır biraz kafa dağıtıyım dedim (sanki çok çalıştımda :d) bi moral taktik vericek varmı ?
taktik maktik yokArkadaşlar bşlk açıkta bu günü saymazsak 1 gün kaldır biraz kafa dağıtıyım dedim (sanki çok çalıştımda :d) bi moral taktik vericek varmı ?
deneyim var lise bittibilmem deneyimli fln olan xD
reis çocuğu dahada bozdun askjghaksghTaktik felan yok girceksin 300 250 arası bi şey alırsın ortalama sonrada karne notunla kötü bi liseye ordanda okulu bırakıp işini kur keyfine bak.
sakin ol öncellikle ilk 5 dk neredeyse sınavda okuduğunu anlamayabilirsin panik yapma türkçede mantığını iyi anla fene çok dikkat et mat da allah yardımcın olsunArkadaşlar bşlk açıkta bu günü saymazsak 1 gün kaldır biraz kafa dağıtıyım dedim (sanki çok çalıştımda :d) bi moral taktik vericek varmı ?