Neler Yeni

Lian Li ST120 3X120 mm Kasa Fanı 1.299 TL

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,971
İsim
Chloe Grace Moretz
Teşekkürler.. Böyle balon fiyatlı fanları paylaşmaya devam
hocam balon fiyat değilde genede lian li kasa tercih edenler almısken lian li set yapmak istiyor benim gibi o yüzden cok da mantıksız değil

MeMoLi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mehmet Berat
İnce Hesabın kendi sitesinde daha ucuz zaten bu fan

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Link için teşekkürler, evet Lian Li markasını sevenler için veya görünüş olarak beğenenler için gayet güzel. Diğer boş yorum yapan insanlara gelecek olursakta bu fiyata A markasından şu var. Şu fiyata B markasından 2 tane bunu alırsın vs. yorumları cahilce buluyorum. Bu düşünce yapısıyla biz o zaman daha az paraya ne alabiliriz diye bakalım doğrusu bu mu ? Benim mouse pad'im 7000 TL. Muhtemelen en pahalı mouse padi kullanıyorum. Bu kafayla o zaman benim kullandığım mousepad yerine 20 farklı renkte mouse pad alıp kullanmam mı doğru oluyor ? Bu insanların bütçesi, insanların durumu ile ilgili. İsterse gider 1 fana 3.500 TL para verir. Burada arkadaş güzelce bir konu açıp link paylaşmış dahası yok yani.

ardapala

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
arda
Link için teşekkürler, evet Lian Li markasını sevenler için veya görünüş olarak beğenenler için gayet güzel. Diğer boş yorum yapan insanlara gelecek olursakta bu fiyata A markasından şu var. Şu fiyata B markasından 2 tane bunu alırsın vs. yorumları cahilce buluyorum. Bu düşünce yapısıyla biz o zaman daha az paraya ne alabiliriz diye bakalım doğrusu bu mu ? Benim mouse pad'im 7000 TL. Muhtemelen en pahalı mouse padi kullanıyorum. Bu kafayla o zaman benim kullandığım mousepad yerine 20 farklı renkte mouse pad alıp kullanmam mı doğru oluyor ? Bu insanların bütçesi, insanların durumu ile ilgili. İsterse gider 1 fana 3.500 TL para verir. Burada arkadaş güzelce bir konu açıp link paylaşmış dahası yok yani.
ya hocam ne anlatıyosun sen cahil falan demişsin. fan aynı fan ulan dalga mı geçiyosun :D

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
ya hocam ne anlatıyosun sen cahil falan demişsin. fan aynı fan ulan dalga mı geçiyosun :D
Aynı fan diye o markayı mı tercih etmek zorunda ? Lian Li yi seçenler ***** mı ? Ya da Gidip Corsair RGB Fan alanlar ***** mı ? Bunların da aynı görüntülerinde muadil farklı markalarda fanları var çok daha ucuz. Lian Li'nin yanları RGB aynalı fanlarının replikası var diğer markalarda aynı şekilde çok daha ucuz. İnsanlar istediğini seçer istediğini alır.

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,025,768
Üyeler
162,551
Son üye