🔥İndirim Lian Li Strimer Plus ARGB Uzatma Kablosu 999 TL

Aslında güzel fiyat. Ben de kablo alıcam ama renkli kablo mu alsam RGB mi alsam bilemedim. Bu fazla mı kaçar diye düşünüyorum. Bir de bunun bir kaç serisi vardı farkları ne bilen var mı?

Temudakiler daha mantıklı bence. Direk ekran kartına takmaya gerek kalmıyor.

Temudakiler daha mantıklı bence. Direk ekran kartına takmaya gerek kalmıyor.
Temudaki ürünlerle Lian Li bir olamaz. Ürünün ömrünü geçtim ARGB kalitesi bile farklı. Onu da geçtim yarın öbür gün sistemin kararlılığında sorun yaşama ihtimaliniz çok yüksek. Phanteks marka sleeved kablolar benim sistemin mavi ekran vermesine sebep oluyordu. Onun için ucuza kaçmayın bu ürün bu işin zirvesi.

Temudaki ürünlerle Lian Li bir olamaz. Ürünün ömrünü geçtim ARGB kalitesi bile farklı. Onu da geçtim yarın öbür gün sistemin kararlılığında sorun yaşama ihtimaliniz çok yüksek. Phanteks marka sleeved kablolar benim sistemin mavi ekran vermesine sebep oluyordu. Onun için ucuza kaçmayın bu ürün bu işin zirvesi.
Hocam önerdiğim kablolar harici çalışıyor zaten, lian li yi sizin de söylediğiniz sebeplerle kullanmam açıkçası..

hocam kabloya yapıştırılanlar var fan yerlerine takılıyor onlar nasıl sence ?

Strimer plus alinmaz. Rgb kalitesi malzeme kalitesi vs çok düşük hiç gerek yok. V2 fiyat olarak daha pahalı ama kabloya para harcayacaksaniz gidin v2 alın.

Geri