raintherain
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 363
Lian Li Strimer 8 pin RGB Optik Kablo ( 8 + 6 + 2 Pin PCI-e Uzatma Kablosu) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
Temudaki ürünlerle Lian Li bir olamaz. Ürünün ömrünü geçtim ARGB kalitesi bile farklı. Onu da geçtim yarın öbür gün sistemin kararlılığında sorun yaşama ihtimaliniz çok yüksek. Phanteks marka sleeved kablolar benim sistemin mavi ekran vermesine sebep oluyordu. Onun için ucuza kaçmayın bu ürün bu işin zirvesi.Temudakiler daha mantıklı bence. Direk ekran kartına takmaya gerek kalmıyor.
Hocam önerdiğim kablolar harici çalışıyor zaten, lian li yi sizin de söylediğiniz sebeplerle kullanmam açıkçası..Temudaki ürünlerle Lian Li bir olamaz. Ürünün ömrünü geçtim ARGB kalitesi bile farklı. Onu da geçtim yarın öbür gün sistemin kararlılığında sorun yaşama ihtimaliniz çok yüksek. Phanteks marka sleeved kablolar benim sistemin mavi ekran vermesine sebep oluyordu. Onun için ucuza kaçmayın bu ürün bu işin zirvesi.
3x8pin lazım![]()
Lian Li Strimer 8 pin RGB Optik Kablo ( 8 + 6 + 2 Pin PCI-e Uzatma Kablosu) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
hocam kabloya yapıştırılanlar var fan yerlerine takılıyor onlar nasıl sence ?Temudaki ürünlerle Lian Li bir olamaz. Ürünün ömrünü geçtim ARGB kalitesi bile farklı. Onu da geçtim yarın öbür gün sistemin kararlılığında sorun yaşama ihtimaliniz çok yüksek. Phanteks marka sleeved kablolar benim sistemin mavi ekran vermesine sebep oluyordu. Onun için ucuza kaçmayın bu ürün bu işin zirvesi.
Onları bilmiyorum sanırım. Örnek gösterebilir misin?hocam kabloya yapıştırılanlar var fan yerlerine takılıyor onlar nasıl sence ?
Onları bilmiyorum sanırım. Örnek gösterebilir misin?
Ben temudam aldım bekletimin çok üzerinde çıktı.Temudakiler daha mantıklı bence. Direk ekran kartına takmaya gerek kalmıyor.
reis kablosunumu aldın yoksa üstüne ayrı yapıştırılanı mı aldınBen temudam aldım bekletimin çok üzerinde çıktı.