❌İndirim Bitti! Lian Li Vector 100 R 3700₺

Benimde acelem yok ama bu yaptıkları gerçekten çok amatörce bir şey. Teslimat no bekliyor kısmı bende 6 saat sürdü ama kendileri başka bir sayfada en fazla 3 saat süreceğini iddia etmişler :D Komik..
Bana şimdi mail geldi kargoya verilmiş ve teslim tarihi bende de 30'u gözüküyor djksagjdkashgjkdhasjkdhajskdas

Bana şimdi mail geldi kargoya verilmiş ve teslim tarihi bende de 30'u gözüküyor djksagjdkashgjkdhasjkdhajskdas
Şaka gibi firma ya 3700₺'lik ürüne 100₺ kargo parası almalarından bahsetmiyorum bile... :d

Şaka gibi firma ya 3700₺'lik ürüne 100₺ kargo parası almalarından bahsetmiyorum bile... :d
Yok fiyat fark etmiyor onlarda ya 60k ekran kartı attım sepete gene kargo ücreti gözüktü 99 TL. Her seferinde sepetinize 600TL lik bir tane mousepad çıkıyordu eklerseniz kargo bedava diye onu satmaya çalışıyorlar galiba dkajshdkjashdkjhaskjhdasjkdas

• Hahaha
Reaksiyonlar: ReQo
Benim kargo bu sabah geldi bu arada kasa çok güzel herhangi bir deforme olsun kırık olsun falan hiçbir problem yok
Benimde kasam akşam 17:38'de geldi ve şuan montajını yapıyorum .d benimkinde de çok şükür bir problem yok. Düşündüğümden daha büyükmüş :O

Benimde kasam akşam 17:38'de geldi ve şuan montajını yapıyorum .d benimkinde de çok şükür bir problem yok. Düşündüğümden daha büyükmüş :O
Yemin ederim eski kasamın 2 katı falan ya genişlik olarakta falan bende daha parçalar yok ilk kasayla başladım indirim oldukça parçaları almaya başlıycam hayırlı olsun sana da

Yemin ederim eski kasamın 2 katı falan ya genişlik olarakta falan bende daha parçalar yok ilk kasayla başladım indirim oldukça parçaları almaya başlıycam hayırlı olsun sana da
Valla öyle hocam gerçekten kasa büyük ve ferah. Size de şimdiden yeni dizeceğiniz sistem hayırlı olsun :) Serüvene güzel bir kasa seçimi ile başlamışsınız :D

Ve mutlu son... aşağı sol taraftaki fan gidici maalesef rgbsi bi geliyor bi gidiyor. şimdiki hedef o fanı değiştirmek :d sonra ise sıvı soğutucu...

Ekler

• 12404.webp
    12404.webp
    1.8 MB · Hit: 80
  • 12402.webp
    12402.webp
    390.1 KB · Hit: 79
  • 12405.webp
    12405.webp
    381.1 KB · Hit: 80
benim yarın gelecek hocam nasıl kasa kalitesi vs memnunmusunuz
Kasa tahmin ettiğimden daha büyük ve ferah. Malzeme kalitesi ise gerçekten eski kasama göre (Enermax StarryFort SF70H) daha iyi hissettiriyor. Özellikle rgb şerit çok hoş duruyor. Kasa geldiğinde size tavsiyem ilk önce sağ taraftaki 3 fanı teker teker söküp kablolarını arkaya gizleyin. Gizleyin ki daha temiz bir görüntü olsun. Ben öyle yaptım gerçekten görünüş olarak büyük fark oldu (bence).

görsel paylaşırmısınız acaba
Valla bu konuda bahsetmiş olmam lazım ben içine sistem falan kurmadım sistem toplayacaktım ilk aldığım parça kasa oldu o yüzden kutusunda duruyor kontrol ettikten sonra kırık falan var mı diye geri kaldırdım tozlanmasını istemediğim için ama burada beninle beraber alan arkadaş görsel yüklemişti ondan yararlanın isterseniz.

Geri