Lian Li VECTOR V100 Mini kasa alınır mı

sezo33

80+
Reaksiyon skoru
155
arkadaşlar zoko tank kullanıyorum başlıktaki kasayı alayım mı anakartım msi tomahawk 870 var ekran kartım rtx 5080 var 3 fanlı sığar mı sizce geçmek mantıklı mı ? zoko tank kasasının altında 3 tane fan var ama lian li vector V100'de aşağıda bulunmuyor fanlar.

sıvı soğutucum arctic liquid freezer III 360MM var bide sıvı soğutucumda çok rahat sığar mı alırsam eğer?

anakartın sığmaz çünkü kasa micro atx normal modelini alabilirsin

Vector atx destekliyor hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

E atx hatta
sence zoko tank kasadan geçmeme değer mi kesin olarak sıvı soğutucum ve anakartım ve ekran kartım filan sığar mı ?

sence zoko tank kasadan geçmeme değer mi kesin olarak sıvı soğutucum ve anakartım ve ekran kartım filan sığar mı ?
değer ya bildiğim kadarıyla hava akımı iyi değil

hava akımı çok iyi hocam ondan memnunum
forumlarda sorduğumda kullanan biri iyi değil demişti ama vector fiyatına göre olan tüm kasalardan daha iyi hava akımınıa sahip seveni çok

hocam hoşuna gidiyorsa bütçeni zorlamıyorsa neden olmasın ama şuanki kasanda gayet iyi yani bunu bil
teşekkürler hocam memnunum fakat kasa üstünü açamıyorum nedense bu yüzden değişmek istiyorum zorlanmadığım kasa istiyorum tak-çıkar hemen yapabileceğim bir kasa ideal bir tercih diye düşünüyorum bi yandan da boşa masraf diye düşünüyorum fena kararsızım ve görüntüsü de aşırı hoşuma gitti Lian li vector v100 kasanın

teşekkürler hocam memnunum fakat kasa üstünü açamıyorum nedense bu yüzden değişmek istiyorum zorlanmadığım kasa istiyorum tak-çıkar hemen yapabileceğim bir kasa ideal bir tercih diye düşünüyorum bi yandan da boşa masraf diye düşünüyorum fena kararsızım ve görüntüsü de aşırı hoşuma gitti Lian li vector v100 kasanın
Şuanki kasanı satışa koyup öyle alım yapabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,760
Üyeler
190,636
Son üye
alp46
Geri