Neler Yeni

Lifting Strap Önerisi

wruno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Onur Dogan
seated row için kullanacagım , bilmem gerekenler nelerdir? pedlimi pedsizmi almak gerekir? önerilerinizi bekliyorum.

Yeedo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yiğit Sağır
ben pedsiz aldım gayet işe yarıyor sporda şova gerek yok al pedsiz gitsin

wruno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Onur Dogan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben pedsiz aldım gayet işe yarıyor sporda şova gerek yok al pedsiz gitsin
işe yarıyordurda şimdi 200 liradan kaçıcaz diyede her antrenman bilegimi sıkıştırsın istemem, bazıları yoruma pedliyle şu yapılıyo şu yapılmıyor tarzı şeyler yazmış aslı nedir ,ondan dolayı bi sorayım dedim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
245
İsim
Onur Yücel
işe yarıyordurda şimdi 200 liradan kaçıcaz diyede her antrenman bilegimi sıkıştırsın istemem, bazıları yoruma pedliyle şu yapılıyo şu yapılmıyor tarzı şeyler yazmış aslı nedir ,ondan dolayı bi sorayım dedim.
İleri seviyeysen SBD 8 strip al, çok ağır kilo deadliftlerde rowlarda bunlar kopuyor hemen.
Değilsen bunu al geç iyidir sağlamdır kendi segmentine göre

wruno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Onur Dogan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İleri seviyeysen SBD 8 strip al, çok ağır kilo deadliftlerde rowlarda bunlar kopuyor hemen.
Değilsen bunu al geç iyidir sağlamdır kendi segmentine göre
ileri seviye degilim 10 ay olacak baslayalı. attıgım linkteki kötümüdür? hem pedi var hemde ayarlanabilir oldugundan daha iyi gibi.

Spectre_zz

80+ Bronze
ileri seviye degilim 10 ay olacak baslayalı. attıgım linkteki kötümüdür? hem pedi var hemde ayarlanabilir oldugundan daha iyi gibi.
Bende padlisi vardi sonra çalındı diye padsizini aldim. Eldekj sinirler bir sure sonra ölüyor bir sey hissetmiyorsun zaten padsiz al gec

Top Bottom