Yardım Linkteki Tv Lerden Hangisi?

Tablet123

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,582
Linkte birçok model var aslında gözüme kestirdiğim birkaç model var ama belki kaçırdığım model vardır diye bütçeme ve isteklerime uygun tüm modelleri gösterecek şekilde ayarladım. Hangisini önerirsiniz şunu şu sebeple al geç derseniz hemen alacağım.

Not: Fark edeceğiniz üzere fiyat aralığı biraz geniş, cidden değecekse hepsini alabilirim ama boşa para harcamak da istemiyorum.

Linkte birçok model var aslında gözüme kestirdiğim birkaç model var ama belki kaçırdığım model vardır diye bütçeme ve isteklerime uygun tüm modelleri gösterecek şekilde ayarladım. Hangisini önerirsiniz şunu şu sebeple al geç derseniz hemen alacağım.

Not: Fark edeceğiniz üzere fiyat aralığı biraz geniş, cidden değecekse hepsini alabilirim ama boşa para harcamak da istemiyorum.
Ben oyumu bundan yana kullanıyorum :)

C5in fiyatı düz 90K idi birkaç gün önce, tam TV alacağım gün LG lere komple zam gelmiş ben de anlamadım bu nasıl şans.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben oyumu bundan yana kullanıyorum :)
Bununla arasındaki fark ne en azından birini elemek için?

C5in fiyatı düz 90K idi birkaç gün önce, tam TV alacağım gün LG lere komple zam gelmiş ben de anlamadım bu nasıl şans.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bununla arasındaki fark ne en azından birini elemek için?
65C6K araştırırken gözüme bir şey çarptı. C6K biraz giriş seviye kaliyor.
1000068894.webp

65c6k ile 65p8L de ise fark;
AI da böyle diyor tabi doğruluğu tartışılır. Ama su yukarida paylastigim gorselde c6k da 512 bolge aydinlatma var iken bir ust modelinde tam 4 kati bölge aydinlatmasi var. Bu da tabi daha iyi siyah ve daha iyi renk doğruluğu demek

Panel Teknolojisi: 65C6K, parlaklık ve yerel karartma (local dimming) konusunda daha üstün olan QD-Mini LED kullanır. 65P8L ise başarılı renk canlılığı sunan QLED ekran teknolojisine sahiptir.Ekran Yenileme Hızı: Her iki model de 144 Hz'e varan yenileme hızlarını (VRR/MEMC) destekler. Bu da onları konsol ve PC oyunları için ideal hale getirir.Ses Sistemi: 65P8L modeli genellikle 35W ses çıkış gücüne sahipken, 65C6K modeli 2.1 kanal ses sistemi sayesinde daha zengin bir akustik deneyim sunabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,436
Üyeler
197,464
Son üye
FR13NDS
Geri