Bu Geceye Özel Seçili Ürünlerde Web'e Özel Fiyatlar!
Bu Geceye Özel Seçili Ürünlerde Web'e Özel Fiyatlar!
Not: Fark edeceğiniz üzere fiyat aralığı biraz geniş, cidden değecekse hepsini alabilirim ama boşa para harcamak da istemiyorum.
Ben oyumu bundan yana kullanıyorumLinkte birçok model var aslında gözüme kestirdiğim birkaç model var ama belki kaçırdığım model vardır diye bütçeme ve isteklerime uygun tüm modelleri gösterecek şekilde ayarladım. Hangisini önerirsiniz şunu şu sebeple al geç derseniz hemen alacağım.Bu Geceye Özel Seçili Ürünlerde Web'e Özel Fiyatlar!
Bu Geceye Özel Seçili Ürünlerde Web'e Özel Fiyatlar!www.vatanbilgisayar.com
Not: Fark edeceğiniz üzere fiyat aralığı biraz geniş, cidden değecekse hepsini alabilirim ama boşa para harcamak da istemiyorum.
C5in fiyatı düz 90K idi birkaç gün önce, tam TV alacağım gün LG lere komple zam gelmiş ben de anlamadım bu nasıl şans.Gözüme iki tanesi çarptı birisinin benzerini ben kullanıyorum. Ötekini de baya araştırmıştım ancak gerek duymadığımdan almamıştım.
TCL 65P8K 65inc 165 cm 4K UHD 144 Hz Google Smart QLED TV ( Bu ürünün benzer özelliklerine sahip olan
TCL65T8B modeline sahibim 9 aydır kullanıyorum memnunum. Fiyat performans açısından TCL tercih etmiştim. Görüntü kalitesi dizi-film vs. için güzel bir televizyon ayrıca PS5 Pro ile de kullanıyorum. )
LG OLEDC54 65 inç 165 cm 4K OLED Evo Smart TV - Bu TV zamanında 75-80 bin TL bandına bulunuyordu. OLED ve yüksek yenileme hızına sahip Reddit veya online forumlarda ne zaman gezsem yabancılar özellikle ABD'dekiler LG OLED C5 övüyorlardı. Genel olarak bu TV yi tavsiye ettiklerini görüyordum hepsi memnun olduğunu söylüyordu ancak fiyatı baya yükselmiş
Ben oyumu bundan yana kullanıyorum
TCL 65C6K TV fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
TCL 65C6K TV fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
65C6K araştırırken gözüme bir şey çarptı. C6K biraz giriş seviye kaliyor.C5in fiyatı düz 90K idi birkaç gün önce, tam TV alacağım gün LG lere komple zam gelmiş ben de anlamadım bu nasıl şans.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bununla arasındaki fark ne en azından birini elemek için?TCL 65P8L 65inc 164 cm 4K UHD Google Smart QLED TV,Uydu Alıcılı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
TCL 65P8L 65inc 164 cm 4K UHD Google Smart QLED TV,Uydu Alıcılı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com