❌İndirim Bitti! Linsoul BFCM İndirimleri!!!

Kiwi ears aether aldım, baya araştırdım fps oyunları için supermix 4 den de daha iyi olduğu konuşulmuş. Çektim bir tane

Pass alamadım hem benim tembelliğim hem evde değildim aklımdan çıktı. Kaçırdığım fırsata üzüldüm şuan. em6l istiyordum uzun süredir. Çok iyi fiyattaymış
kronik bi sorunu yok muydu o kulakligin kuponun kriterlerine uyuyor ama supermix 4 mu daha mantikli yoksa o mu parasina kiyasla

Iki farkli urun aldigim zaman iki ayri pakette, iki ayri fatura mi kestireyim yoksa tek paket tek fatura mi kestireyim? bilgisi olan yardimci olabilir mi?

kronik bi sorunu yok muydu o kulakligin kuponun kriterlerine uyuyor ama supermix 4 mu daha mantikli yoksa o mu parasina kiyasla
İlk parti üretimlerde kullandıkları yapıştırıcıdan dolayı nozzle kısmı düşüyordu. eproksi yapıştırı ile tekrar yapıştırıp sorun çözülüyordu. SM4'ün ses kalitesi bir tık daha iyimiş ama em6l oyundaki ses konum verme performansı daha iyi. SM4'de de bir kulaklığın kendi kendine bozulduğu tarzı şikayetler vardı amazon ve reddit yorumlarında.

İlk parti üretimlerde kullandıkları yapıştırıcıdan dolayı nozzle kısmı düşüyordu. eproksi yapıştırı ile tekrar yapıştırıp sorun çözülüyordu. SM4'ün ses kalitesi bir tık daha iyimiş ama em6l oyundaki ses konum verme performansı daha iyi. SM4'de de bir kulaklığın kendi kendine bozulduğu tarzı şikayetler vardı amazon ve reddit yorumlarında.
@Berkay066 gumrukte sorun olur mu hocam supermix ile kiyaslandiginda bu fiyata alinir mi kampanya urunu diye ilk seri gonderilir diye varsayiyorum ew300 u elden cikarabiliceksem pekte mantiksiz degil gibi
1764535884347.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ew 300 un kasasi pekte konforlu degil alt kose kismi vuruyor arada kulakligin

@Berkay066 gumrukte sorun olur mu hocam supermix ile kiyaslandiginda bu fiyata alinir mi kampanya urunu diye ilk seri gonderilir diye varsayiyorum ew300 u elden cikarabiliceksem pekte mantiksiz degil gibi Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ew 300 un kasasi pekte konforlu degil alt kose kismi vuruyor arada kulakligin
Gümrük biraz şans işi

Kargo elime ulaştı. İlk izlenim olarak baya hoşuma gitti. Hem ses olarak hem rahatlık olarak

Ekler

• 1000030576.webp
    1000030576.webp
    883.3 KB · Hit: 36
son gun siparisini verdigim em6l hakkinda guncelleme paylasmak durumundayim dusuk degerli bir deklarasyon yapamayacaklarini ama urunun gumrukte vergisi odenmis olarak muamele gorecegini soylediler daha onceden boyle bir kargo teslimati alan oldu mu yada bilgisi olan var midir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,411
Üyeler
186,888
Son üye
arazhzhara25
Geri