kronik bi sorunu yok muydu o kulakligin kuponun kriterlerine uyuyor ama supermix 4 mu daha mantikli yoksa o mu parasina kiyaslaPass alamadım hem benim tembelliğim hem evde değildim aklımdan çıktı. Kaçırdığım fırsata üzüldüm şuan. em6l istiyordum uzun süredir. Çok iyi fiyattaymış
İlk parti üretimlerde kullandıkları yapıştırıcıdan dolayı nozzle kısmı düşüyordu. eproksi yapıştırı ile tekrar yapıştırıp sorun çözülüyordu. SM4'ün ses kalitesi bir tık daha iyimiş ama em6l oyundaki ses konum verme performansı daha iyi. SM4'de de bir kulaklığın kendi kendine bozulduğu tarzı şikayetler vardı amazon ve reddit yorumlarında.kronik bi sorunu yok muydu o kulakligin kuponun kriterlerine uyuyor ama supermix 4 mu daha mantikli yoksa o mu parasina kiyasla
@Berkay066 gumrukte sorun olur mu hocam supermix ile kiyaslandiginda bu fiyata alinir mi kampanya urunu diye ilk seri gonderilir diye varsayiyorum ew300 u elden cikarabiliceksem pekte mantiksiz degil gibiİlk parti üretimlerde kullandıkları yapıştırıcıdan dolayı nozzle kısmı düşüyordu. eproksi yapıştırı ile tekrar yapıştırıp sorun çözülüyordu. SM4'ün ses kalitesi bir tık daha iyimiş ama em6l oyundaki ses konum verme performansı daha iyi. SM4'de de bir kulaklığın kendi kendine bozulduğu tarzı şikayetler vardı amazon ve reddit yorumlarında.
Gümrük biraz şans işi@Berkay066 gumrukte sorun olur mu hocam supermix ile kiyaslandiginda bu fiyata alinir mi kampanya urunu diye ilk seri gonderilir diye varsayiyorum ew300 u elden cikarabiliceksem pekte mantiksiz degil gibi Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ew 300 un kasasi pekte konforlu degil alt kose kismi vuruyor arada kulakligin
uretim serisiyle ilgili bikac birsey sordum em6l ile ilgili ew300 kutusu da gosterisliydi bi sorun olmadi bilmiyorumGümrük biraz şans işi