G Gri Caner 80+ Titanium Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 30,697 En İyi Cevap 7 8 Mayıs 2022 #14 Swenzie yazmış: Şimdi ubuntuya nasıl gececegim Devamı için tıklayın... Ubuntu kurulmadı ki zaten. Kurulumdan çıkmışsın
Swenzie yazmış: Şimdi ubuntuya nasıl gececegim Devamı için tıklayın... Ubuntu kurulmadı ki zaten. Kurulumdan çıkmışsın
S SüleymanÇakır. 80+ Gold Katılım 30 Eylül 2021 Mesajlar 6,547 Dahası Reaksiyon skoru 3,922 Konum Kurtlar Vadisi İsim Mehmet Bozaklı İlgilendiği Kategoriler bilgisayar 8 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 Alexa yazmış: Ubuntu kurulmadı ki zaten. Kurulumdan çıkmışsın Devamı için tıklayın... Ama daha yeni fotoğraf attığında oraya girmiş olmuyormuydum Mesaj otomatik birleştirildi: 8 Mayıs 2022 Swenzie yazmış: Ama daha yeni fotoğraf attığında oraya girmiş olmuyormuydum Devamı için tıklayın... Attığımda
Alexa yazmış: Ubuntu kurulmadı ki zaten. Kurulumdan çıkmışsın Devamı için tıklayın... Ama daha yeni fotoğraf attığında oraya girmiş olmuyormuydum Mesaj otomatik birleştirildi: 8 Mayıs 2022 Swenzie yazmış: Ama daha yeni fotoğraf attığında oraya girmiş olmuyormuydum Devamı için tıklayın... Attığımda