Adobe programları kadar iş yapılmadığını Adobe'nin mutlaka şart olduğunu savunanlar vardır.Öyle bir idda mı vardı ?
Şart zaten, adobe programları arasında güzel bir iletişim olduğunu düşünüyorum. Sektörde ki üreticiler adobe programlarını bilmek zorundalar, hangi ajans linuxta gimp kullanarak manipülasyon, dekupe, coloring vs yapıyorAdobe programları kadar iş yapılmadığını Adobe'nin mutlaka şart olduğunu savunanlar vardır.
Profesyonel biri ise zaten Adobe kullanmak şart. Ama ben kişisel kullanım için açtım konuyu.Şart zaten, adobe programları arasında güzel bir iletişim olduğunu düşünüyorum. Sektörde ki üreticiler adobe programlarını bilmek zorundalar, hangi ajans linuxta gimp kullanarak manipülasyon, dekupe, coloring vs yapıyor
YOOHocam biraz abartmaya başladınız sanki.
Anladım hocam, ama yinede adobe her halükarda daha mantıklı benceProfesyonel biri ise zaten Adobe kullanmak şart. Ama ben kişisel kullanım için açtım konuyu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
YOO
Photogimp eklentisi ile Photoshop kısayollarını ve menüsünü kurabilirsiniz:Gimp arayüzü ve kısayollarını "kullanılabilir" bir hale getirirsem psden geçmeyi düşünüyorum. Ama yıllarca ps kullanmış biri olarak base gimp kullanım olarak fazla hantal.
Ama paralı. Para vermek istemeyen napsın? Crack deme şimdi.Anladım hocam, ama yinede adobe her halükarda daha mantıklı bence
Bunu inceleyeceğim.Photogimp eklentisi ile Photoshop kısayollarını ve menüsünü kurabilirsiniz:
Bİr de neden GIMP'e geçmek istiyorsun.Bunu inceleyeceğim.
Korsan program kullanmak istemiyorum. Hem etik hem de güvenlik açısından.Bİr de neden GIMP'e geçmek istiyorsun.
Çok iyi . Böyle düşünmeme sevindim.Korsan program kullanmak istemiyorum. Hem etik hem de güvenlik açısından.