Edemezsin rica ederim.Evet arkadaşlar genel ortalama ile sınıfta kaldım yıl sonu ortalamam 48,1 eğer açık liseye geçersem 12. Sınıftan devam edebilir miyim teşekkürler
Hocam 11. sınıfı bitiremeden 12. sınıfa hiçbir şekilde geçemezsin mantıken.Matematik hocam eğer açığa alırsan 12 miş gibi devam edersin bu seneki kaldığın derslerden sorumlu olursun sadece demişti,hiç doğruluk payı yokmudur bunun
Açıkta öyle olmuyor dostum, üniversite mantığı gibi düşün üst sınıfa geçebilirsin ama tüm dersleri vermen gerekir mezun olabilmek için. Kesin bir şey bilmeden insanları yanıltma lütfen.Hocam 11. sınıfı bitiremeden 12. sınıfa hiçbir şekilde geçemezsin mantıken.
Açığa geçip 12. sınıf gibi devam edebilirsin dostum, sadece 1 yılda 11. sınıfta kaldığın ve 12. sınıftaki tüm mevcut dersleri vermen gerekiyor mezun olabilmen için.Anlıyorum sağolun
48 ortalama ile 11de sınafta kalmışsan açığa geçmen en mantıklısı olurEvet arkadaşlar genel ortalama ile sınıfta kaldım yıl sonu ortalamam 48,1 eğer açık liseye geçersem 12. Sınıftan devam edebilir miyim teşekkürler
48 ortalama ile 11de sınafta kalmışsan açığa geçmen en mantıklısı olu
Malesef utanıyorum ama durum bu özel durumlarım olduğu için çalışmam gerekiyordu ve sayısal bölüm beni çok zorladı bu sebeple sınıfta kaldım hocanın anlayış göstermemesi biraz moralimi bozdu ama yapcak bişey yok48 ortalama ile 11de sınafta kalmışsan açığa geçmen en mantıklısı olur
Cevap için teşekkür ederim normalde sınıfta kalıcak bi öğrenci değilim ancak abime yardımcı olup o askerdeyken işlerine bakmam gerekiyordu bölüm de sayısal olunca beraber yürütemedim hoca da anlayış göstermedi o yüzden bu duruma düştüm,yardım için teşekkürlerAçığa geçip 12. sınıf gibi devam edebilirsin dostum, sadece 1 yılda 11. sınıfta kaldığın ve 12. sınıftaki tüm mevcut dersleri vermen gerekiyor mezun olabilmen için.