şahin doğan
80+ Platinum
Arkadaş üni öğrencisi değil.kredi kartı önerisi istemiş bende kredi kartı önerdim ne alaka ?
Arkadaş üni öğrencisi değil.kredi kartı önerisi istemiş bende kredi kartı önerdim ne alaka ?
Teşekkür ederim denemek lazım o zaman bakalım ne sonuç çıkacak. Peki reddedilirsem bir daha ne zaman başvuru yapabilirim ?18 yaş üstüysen akbank ve iş bankasına başvurabilirsin
onu bilmiyorum hocam bi süresi yok ama kredi puanınızı stabil tutmak için ard arda başvurmayın, bankalar başvuruları görebiliyor sanırınmTeşekkür ederim denemek lazım o zaman bakalım ne sonuç çıkacak. Peki reddedilirsem bir daha ne zaman başvuru yapabilirim ?
annem babam yardımcı olsa zaten 750-1000 limitli kredi kartı aramam dostumüni öğrencisiyim benim bile kartım yok babandan kredi kartını iste
geliri olmayana kart vermiyorlar.banka kartı alabilirsin fakat kredi kartı alamazsın.annem babam yardımcı olsa zaten 750-1000 limitli kredi kartı aramam dostum
zaten onu bende görüyorum ilerisi için yapabileceği bir şey sundum forumda amaç çözüm üretmek değil mi , bi bilgisayar parçası alacakken burda birinin biraz daha bekle daha iyisini al demesiyle bi fark göremiyorumArkadaş üni öğrencisi değil.
Teşekkür ederim dostum üniversiteye geçersem tavsiyeni değerlendiririmzaten onu bende görüyorum ilerisi için yapabileceği bir şey sundum forumda amaç çözüm üretmek değil mi , bi bilgisayar parçası alacakken burda birinin biraz daha bekle daha iyisini al demesiyle bi fark göremiyorum
O standart faiz zaten. Aylık %1.36, o da 500 TL için 6.8 TL yapar. Sendeki karta Özel bir durum değil bütün kredi kartları için aynı oran.üni öğrencisi olunca vakıfbank life card var bize tüm kampüse verildi faizsiz nakit avans vs veriyorlar ( çok düşük meblağ örneğin ben 500tl çekmiştim bidahaki ay 7 8 TL mi ne faiz eklendi borç 510 oldu)
normalde kredi kartı kullanmadığım için bize verilirken size özel falan diye söylenmişti o yüzden yazdım. yanlışım varsa affolaO standart faiz zaten. Aylık %1.36, o da 500 TL için 6.8 TL yapar. Sendeki karta Özel bir durum değil bütün kredi kartları için aynı oran.