Lise Ve Orta Okul Çağları

S C O

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
579
Herkese Merhaba! Arkadaşlar Lise Veya Orta Okul Da Nerdeyse Herkes Lise Ve Orta Okuldan Kaçıp İnternet Cafelere Gittik, Örnek Bir Davranış Değildi Bunun Herkes Farkında.. Lise Veya Orta Okuldan Kaçıp İnternet Cafeye Oturunca Arkadaşlarınız İle Ne Oyunlar Oynardiniz..

Ben ;

- Metin 2
- Fifa 2007
- CS 1.6

CS 1.3, 1.5, 1.6 hepsini oynardık.
Bir de lisede PES6, üni'de ise PES13 çok oynardık.

Ailem tarafından hep kötü mekanlar olarak nitelendirildi internet kafeler, arkadaşlarımın da o tür mekanlarda işi olmazdı, bende neredeyse hiç gitmedim. Konya'da gitmiştim bir ara büyük bir internet kafeye de, ortamını sevmedim.

CS 1.3, 1.5, 1.6 hepsini oynardık.
Bir de lisede PES6, üni'de ise PES13 çok oynardık.
Hocam Ben Hala Şuan Bile Pes 2013 Oynuyorum.. Onun Verdiği Heycan Ve Grafik Tasarımları Hiç Bi Pes İle Değişmem Ben
Post automatically merged:

Ailem tarafından hep kötü mekanlar olarak nitelendirildi internet kafeler, arkadaşlarımın da o tür mekanlarda işi olmazdı, bende neredeyse hiç gitmedim. Konya'da gitmiştim bir ara büyük bir internet kafeye de, ortamını sevmedim.
O Heycani Kaçırmışsın Demeki Efendi :)

Hocam Ben Hala Şuan Bile Pes 2013 Oynuyorum.. Onun Verdiği Heycan Ve Grafik Tasarımları Hiç Bi Pes İle Değişmem Ben
Aynen hocam güncel PC'lerde VRAM hatası vermese ben de hâlâ oynardım. Çözümü var ama uğraştırıyor.

Ortaokulda ailem haftada 1 internet kafeye gitmeme izin verirdi sürekli Minecraft oynardım.

Benimde ailem pis ortam diye izin vermiyordu. Bilgisayarım olduğu için sıkıntı olmuyorda işte arkadaşla yan yana oyun oynama zevkini yaşamadım

Benimde ailem pis ortam diye izin vermiyordu. Bilgisayarım olduğu için sıkıntı olmuyorda işte arkadaşla yan yana oyun oynama zevkini yaşamadım
Senin adına üzüldüm dostum

Benim bilgisayarım olduğu için gitmedim bilgisayarımda Cod 2 Gta Sa ve GTA Vice City vardı

Geri