Lisenin ilk günü ne yapacagız?

hayır hocam arkadaş kalalım demişti zaten ama dediğim gibi o arkadaşa böyle demişti bilmiyorum net bir bilgim yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ya keşke olsaydı da anime izleseydik ama işte :/
Geç olsada izlersiniz

Herkes liseye geri gitse neler yapacagini yazmis =D kizlarla iliski kurmayi unutma utanilicak bisey yapmaktan korkma bas oglum cirkin guzel deme sonradan degerleniyorlar

Oturcanız cici bebenizi yiceksiniz sjsj şaka knk alınma normal boş buldun sıraya oturcan belki tanıştırma işi olur tanıştırırsın kendini yeni hocalar tanıycan onlar tanıttırır kendini arkadaş işi sonra tabii ki daha ilk günden olmaz ilk haftadanda pek olmaz bende sınıfta kaldım yaşıtlarınla yarın tekrardan lisenin ilk günü gibi başlıycam hayırlısı
bilgecan dede yanlış anlamazsan bir şey soracağım 9da nasıl kalıyorsunuz?

bilgecan dede yanlış anlamazsan bir şey soracağım 9da nasıl kalıyorsunuz?
Çalışmadıkmı kalıyoruz hocam geçen seneden benim gibide bir sürü tekrar var ebadada gördüm sınıfın yarısı rahat kaldı diyebilirim bide 2 3 sene önce 7 8 dersti şart şimdi 4 kalınıyo 2 kat zorlaştırdı oe yusuf tekinde baya

Tüm 9 ların durumu aynı. Merhaba nasılsın ben şu diye gir muhabbete başla. Millet arkadaşıyla gelmiyor kasma. İlk hafta mutlaka git okula. Bir gruba girmesi kolay olur. Sonradan gelenlerin kendini gruba kabul ettirmesi gerek. Derslerini iyi dinle. Seviye epeyce artıyor dersler zorlaşıyor.

Seninle birlikte sınıf arkadaşların da aynı durumda olacak, fazla kasma ve ortamdan kaçma. İlk günler çok önemli; gruplaşmalar oluşur ve eğer sen bu gruplara katılmazsan, sonradan dahil olmak zor olabilir. Eğer katılımcı biri değilsen, yanında olduğun arkadaşınla daha samimi olursun. Kim hangi sıradaysa, genellikle ilk yanındaki kişiyle iletişime geçer. Sonrasında herkes birbirine alışır. Bu sırada ortamı gözlemle, kiminle sohbet edebileceğine karar ver ve akışına bırak. Herkes birbirine alışır; ben maksimum 1 hafta veriyorum.

Bu arada, bir grubun içine dahil olursan ve o grup dışında kalan biri olursa, onu da davet etmeyi unutma!

Ben liseden mezun olalı 2 yıl oldu ve o günleri çok özlüyorum. Şimdi hepsi geçmişte kaldı; aklıma geldikçe içim acıyor 😔

dostlar yarın okullar acılıyor bedne liseye gectim biraz heycanlıyım ilk ne yapacagız nasıl arkadaslık edinecegiz gibisinden ortaokulda arkadasım vardı ilkokuldan ama burda oda yok birde ilk gün nasıl oluyor ders vs işleniyormu
benim lisede ilk günden derslere sadece matcı ders yaptıydı yapıcağın tek bir şey var bir sıra bul sıraya otur olaylar 2 güne gelişir ark lar hocalar vb rahat ol kasma

sen bu mesajımı gorunce buyuk ıhtımalle okuldan eve donmus olacaksın herneyse bu konuyu ılla ılerleyen zamanlarda aynı durumdakı kardesler okuyacaktır ufak ve onemlı bırkac bılgı vereyım. ılk gunden yanınıza oturan/oturdugunuz kısı omurluk arkadasınızda olabılır bır haınde kurtlar sofrasında ıyı bır dost secın. bir kızdan hoslandıysanız gıdın hemen soyleyın lıse sonda ah cekersınız yoksa ayrıca sınıftan sevgılı kesınlıkle yapmıyorsunuz twıtter kavgalarına doner ısler sonrasında ben soyleyeyım

Ben şimdi lise öğrencisi olsam kafayı yerdim sabah 7 de güneş doğmadan evden çıkıp akşam 4.30 da eve dönme işi kafayı yedirtir adama üniversitesi daha rahat
İş hayatında kafayı yiyecek bolca vaktin olacak desene :)

sen bu mesajımı gorunce buyuk ıhtımalle okuldan eve donmus olacaksın herneyse bu konuyu ılla ılerleyen zamanlarda aynı durumdakı kardesler okuyacaktır ufak ve onemlı bırkac bılgı vereyım. ılk gunden yanınıza oturan/oturdugunuz kısı omurluk arkadasınızda olabılır bır haınde kurtlar sofrasında ıyı bır dost secın. bir kızdan hoslandıysanız gıdın hemen soyleyın lıse sonda ah cekersınız yoksa ayrıca sınıftan sevgılı kesınlıkle yapmıyorsunuz twıtter kavgalarına doner ısler sonrasında ben soyleyeyım
Galiba ilk günlük telefon serbest klasik üst sınıflar geldi bakmaya bölüm tanıtımı falan sıra arkadaşımla konuşuyorum şuan o kadar beklediğimden iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,928
Üyeler
183,920
Son üye
cagrihazar
Geri