Neler Yeni

Liseyi bitirmiş büyüklerime soruyorum

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,356
İsim
Ahmet Sevinç
arkadaşlar merhaba 11. sınıftayım şimdi sormak istediğim şey sınıfınızdaki arkadaşlarınız veya siz 11. sınıfta mı çalışmaya dersleri dinlemeye başladılar / başladınız yoksa 12. sınıftamı başladınız ben ders çalışıyordum zaten sadece sormak istedim

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,177
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Sayısal için tavsiyem 11. sınıfın başında başlamaları, diğer alanlarda 11'in yarısında ya da en geç 11'in sonunda başlanması gerekiyor. Üniversite 11. sınıfta kazanılır.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,356
İsim
Ahmet Sevinç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sayısal için tavsiyem 11. sınıfın başında başlamaları, diğer alanlarda 11'in yarısında ya da en geç 11'in sonunda başlanması gerekiyor. Üniversite 11. sınıfta kazanılır.
hocam bende sayısalcıyım zaten dershane var video ile desteklemeyide düşünüyorum birde biyo fizik en zor dönem bu diyorlar yani haklısınız
bu arada sizin arkadaşlarınız ders çalışma konusunda nasıldı

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,356
İsim
Ahmet Sevinç

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
hocam bende sayısalcıyım zaten dershane var video ile desteklemeyide düşünüyorum birde biyo fizik en zor dönem bu diyorlar yani haklısınız
Fizik icin en zor demem ama Biyoloji ve kimyasi gercekten zor 11. sinifin. 12 fizik daha zor gelmisti bana.

Sayisalda iyi bir derece istiyorsan 11'i silip supurmen lazim o yuzden basinda direkt baslamak, duzeni oturtmak ve 2 sene boyunca o duzene devam etmek lazim.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,177
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
12'ye bırakanlar genelde mezuna kaldı ya da istedikleri hedeflere ulaşamadan bir yerlere gittiler. 11. sınıfta özel ders alıp ya da dershaneye gidip temeli sağlam tutanlar ise istedikleri hedeflere çoğunlukla ulaştılar.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,356
İsim
Ahmet Sevinç
12'ye bırakanlar genelde mezuna kaldı ya da istedikleri hedeflere ulaşamadan bir yerlere gittiler. 11. sınıfta özel ders alıp ya da dershaneye gidip temeli sağlam tutanlar ise istedikleri hedeflere çoğunlukla ulaştılar.
tamamdır hocam sağolun tamamen sessiz ve kusursuz sınıf hayalim suya düştü zaten herkesin 12. sınıfta bir şey çalışacağını biliyordum ama 11 nasıldır diye sormak istedim

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Ayni sekil. Son donemlerde 1 ay edebiyat calisip EA'da 1900 siralama yapti bir arkadasim. Sinifimda ise 11'i tam takir bitirmeyenlerin hepsi mezuna kaldi.

JSezar

80+ Silver
11 sınıf sayısalda çok önemli.FKB zorlaşlıyor.Matematik desen bir sürü konu var. 11 sınıfı güzel geçirirsen iyi olur.11 iyi olmazsa 12de toparlayacağım diye uğraşacaksın,battı balık yan gider.11'i sıkı tut.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,356
İsim
Ahmet Sevinç
Fizik icin en zor demem ama Biyoloji ve kimyasi gercekten zor 11. sinifin. 12 fizik daha zor gelmisti bana.

Sayisalda iyi bir derece istiyorsan 11'i silip supurmen lazim o yuzden basinda direkt baslamak, duzeni oturtmak ve 2 sene boyunca o duzene devam etmek lazim.
hocam peki 12. sınıfta nasıl unutmayacağız

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
hocam peki 12. sınıfta nasıl unutmayacağız
1 kere ogrenirsen bir daha unutmazsin 11. sinif konularini. Zaten bol bol deneme cozeceksin. O denemeler unutmamani saglayacak. Cozmesen bile o bir kere kafana girdiginden direkt 1-2 okumayla, 1-2 testle tum konu yine aklina gelecek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,236
Üyeler
161,972
Son üye
xa42347
Top Bottom