LowRPM
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 736
patlarsa yenisini alın hocam ytdneyse hocam konuyu başka yerlere çekmeyin. alim mi güzel bir psu yoksa bu psu ile yola devam mıDD
patlarsa yenisini alın hocam ytdneyse hocam konuyu başka yerlere çekmeyin. alim mi güzel bir psu yoksa bu psu ile yola devam mıDD
HOCAM PATLARSA YANARIZZZZZZZpatlarsa yenisini alın hocam ytd
hocam siz günde 200 tl kazmıyor muydunuzHOCAM PATLARSA YANARIZZZZZZZ
yenisini alacak param bile olmayabilir
dönen dönenebu nasıl konu
elleyen de yok
lunaparka döndü
valla hocam bi psu sordum. muhabbetten muhabbete atlaya atlaya psu yu unuttuk adshjkbadskhjadsadsbu nasıl konu olm
elleyen de yok
lunaparka döndü
hocam sanayide çalışıp alacam zor zahmet. günlük 200 hayal benim içinhocam siz günde 200 TL kazmıyor muydunuz
hocam mining yapsanızahocam sanayide çalışıp alacam zor zahmet. günlük 200 hayal benim için
bu nasıl konu
elleyen de yok
lunaparka döndü
Senin gibi akıllara ihtiyaç yok terbiyeni takın.Senin aklın olcagına terbiyen olsun bilgin olmadığını söylebilmeden nie aliyon mal msin
Bomba diyenler hic kullanmamış kullanılabilir bir psu fakat değiştirsen biraz daha rahat olur gönlun.hocam valla ben cahildim, psu yu aldım. şimdi bana hakaret ediolar, patlar diolar. tüm moralim alt üst oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
param olsa değiştircem hocam. işler kesat bu aralar
hocam ne dionuzSenin gibi akıllara ihtiyaç yok terbiyeni takın.Senin aklın olcagına terbiyen olsun bilgin olmadığını söyle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bomba diyenler hic kullanmamış kullanılabilir bir psu fakat değiştirsen biraz daha rahat olur gönlun.
Anlamadım? Arkadaş forumda terbiyesini takınmıyor.hocam ne dionuz
hocam arkadaş perma banlanıp allahına kavuştuAnlamadım? Arkadaş forumda terbiyesini takınmıyor.
Çok abartıyorlar patlar vs diye, sadece çok kalitesiz idarelik kullanılır ama ilerliyen zamanlarsa değişmenizi şiddet ile öneriyorumben bilmeden hazır sistemden aldım. bu çıktı. patlar mı? korkmuyorum desem yalan olur