hihihiha
80+ Bronze
Bu yüzden bu forumu seviyorum.hocam arkadaş perma banlanıp allahına kavuştu
Bu yüzden bu forumu seviyorum.hocam arkadaş perma banlanıp allahına kavuştu
ama bu konuya bakan yokBu yüzden bu forumu seviyorum.
Hocam uyuyorlar galiba yarın çat çat banlanlarama bu konuya bakan yok
msı kaliteli midir hocam? ilk sayfalarda gold bir hocam vardı - eskide mod sanırım-. o msı markasını pek önermiyordu. rog dan daha iyi mi? bu patlarsa yanarız hocam kelimenin tam anlamıylahocam bunu alın rog falan bakmayınMSI MPG A650GF 650W 80+ Gold Full Modüler 140mm Fanlı PSU | ITOPYA
MSI MPG A650GF 650W 80+ Gold Full Modüler 140mm Fanlı PSU En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile MPG A650GF ITOPYA'da.www.itopya.com
Evet hocam kalite akıyor. Rogu yerle bir eder hocam. Patlamaz hocam kalite diyoz burda msi diyozmsı kaliteli midir hocam? ilk sayfalarda gold bir hocam vardı - eskide mod sanırım-. o msı markasını pek önermiyordu. rog dan daha iyi mi? bu patlarsa yanarız hocam kelimenin tam anlamıyla
Şaka bir yana o ürün fena değilmsı kaliteli midir hocam? ilk sayfalarda gold bir hocam vardı - eskide mod sanırım-. o msı markasını pek önermiyordu. rog dan daha iyi mi? bu patlarsa yanarız hocam kelimenin tam anlamıyla
msı kaliteli midir hocam? ilk sayfalarda gold bir hocam vardı - eskide mod sanırım-. o msı markasını pek önermiyordu. rog dan daha iyi mi? bu patlarsa yanarız hocam kelimenin tam anlamıyla
crucial ne hocamCrucial PSU üretse bunlara hiç gerek kalmazdı hocam, arkasında Micron olan firmanın ürününün kötü olma ihtimali yok çünkü . Bu durumda en iyisi High Power 600W Performance GD alın.
hocam msi msi diyonuz popisinizde patlarsa gorursunuz affedersiniz amaEvet hocam kalite akıyor. Rogu yerle bir eder hocam. Patlamaz hocam kalite diyoz burda msi diyoz
markacrucial ne hocam
hocam niye patlasın ejderyahocam msi msi diyonuz popisinizde patlarsa gorursunuz affedersiniz ama
hocam tt den kurtulalım derken daha kötüsünü almayalım asıygadskhjladskujadsadshocam msi msi diyonuz popisinizde patlarsa gorursunuz affedersiniz ama
msi'nin o ürünü kagit ustunde iyi gozukuyor bu arada, incelemesi yok amahocam msi msi diyonuz popisinizde patlarsa gorursunuz affedersiniz ama