pardon hocam yanlis oldu
Yandex'in abazalığı yüzünden yaşanmış bir olay. Abdullah hocam ile alakası bulunmamakta bunun. Yandex'e gidip aynı şeyi sen de yazarsan senin karşına da böyle sonuçlar çıkacaktır.
hocam yandex kullanıodum ben bugün edge geçtim dünya varmış dedim. kimseye önermioyurmYandex'in abazalığı yüzünden yaşanmış bir olay. Abdullah hocam ile alakası bulunmamakta bunun. Yandex'e gidip aynı şeyi sen de yazarsan senin karşına da böyle sonuçlar çıkacaktır.
hocam ruslar bi eli seyinde bi eli telefonda geziyor ondan dolayı çıkıyor hocamYandex'in abazalığı yüzünden yaşanmış bir olay. Abdullah hocam ile alakası bulunmamakta bunun. Yandex'e gidip aynı şeyi sen de yazarsan senin karşına da böyle sonuçlar çıkacaktır.
hocam 1 kere trollediniz ayak uydurayım dedim, 2. kere trollediniz ona da tamam dedim. ama psu konusunda gelip böyle terbiyesizce şeyler yazmanıza artık tahammül edemeyeceğim. yandex e kötü dersin anlarım da böyle tabirlerle gelmenizin amacı ne lütfen açıklayınhocam ruslar bi eli seyinde bi eli telefonda geziyor ondan dolayı çıkıyor hocam
hocam siz de trollüyonuz başka konularıhocam 1 kere trollediniz ayak uydurayım dedim, 2. kere trollediniz ona da tamam dedim. ama psu konusunda gelip böyle terbiyesizce şeyler yazmanıza artık tahammül edemeyeceğim. yandex e kötü dersin anlarım da böyle tabirlerle gelmenizin amacı ne lütfen açıklayın
hocam 1 kere trollediniz ayak uydurayım dedim, 2. kere trollediniz ona da tamam dedim. ama psu konusunda gelip böyle terbiyesizce şeyler yazmanıza artık tahammül edemeyeceğim. yandex e kötü dersin anlarım da böyle tabirlerle gelmenizin amacı ne lütfen açıklayın
hocam onu bunu boşverin de bana biraz msı kalitesinden bahsedin. psu da güvenebilir miyim ejderya reisehocam siz de trollüyonuz başka konuları
evet hocam gönül rağahıtla alabilirsinizhocam onu bunu boşverin de bana biraz msı kalitesinden bahsedin. psu da güvenebilir miyim ejderya reise
hocam diyelim msı psu indirimi bitti. alternatif olarak bana önerebileceğiniz bir psu var mıevet hocam gönül rağahıtla alabilirsiniz
turbox benim psu dan da kötü değil mi yoksa ben mi bilgisizim hocamyaw ne litepowermış be turbox aldım ben kafam raad
buyrun hocamhocam diyelim msı psu indirimi bitti. alternatif olarak bana önerebileceğiniz bir psu var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
turbox benim psu dan da kötü değil mi yoksa ben mi bilgisizim hocam
hocam bu psu yu ben de düşünmüştüm de @SepuLtura -ß- yerin dibine gömmüştü psu yu tabiri caizsebuyrun hocam
Güç Kablosu Fiyatları - GittiGidiyor
Güç Kablosu fiyatları GittiGidiyor'da! PC güç kablosu modellerini incelemek ve ücretsiz kargo fırsatıyla sahip olmak için tıklayın!www.gittigidiyor.com