nasil ya hocam en fp olan psulardan birisi gonul rahatligiyla alabilirsinizhocam bu psu yu ben de düşünmüştüm de @SepuLtura -ß- yerin dibine gömmüştü psu yu tabiri caizse
nasil ya hocam en fp olan psulardan birisi gonul rahatligiyla alabilirsinizhocam bu psu yu ben de düşünmüştüm de @SepuLtura -ß- yerin dibine gömmüştü psu yu tabiri caizse
hocam siz bilgili birisine benziyorsunuz. konudan konuya atlamak gibi olacak ama bana bir de ssd lazım. sandisk ssd plus ve su 630 en çok satan modeller. bunlar hakkındaki görüşleriniz nelerdir?nasil ya hocam en fp olan psulardan birisi gonul rahatligiyla alabilirsiniz
"mi/mı/mu/mü" ekleri ayrı yazılır.sordukmu
q;we:WD:qe;WQ;de;;wqe;qwe;QWe efsanesin knk
hocam ssd plus en ıyısı dıye bılıyorum ama onun yerıne turbox ssd de alabilirsiniz en iyilerinden birisi ohocam siz bilgili birisine benziyorsunuz. konudan konuya atlamak gibi olacak ama bana bir de ssd lazım. sandisk ssd plus ve su 630 en çok satan modeller. bunlar hakkındaki görüşleriniz nelerdir?
sordukmu"mi/mı/mu/mü" ekleri ayrı yazılır.
Sayın @5x_d4emon bey neden gülücük attığınızı sorabilir miyim?
Sadece gözlerim kanadı.hocam ssd plus en ıyısı dıye bılıyorum ama onun yerıne turbox ssd de alabilirsiniz en iyilerinden birisi o
Turbox KTA320 SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Turbox KTA320 SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD fiyatlarını Akakçe ile takip et! Turbox KTA320 SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
sordukmu
turbox ssd ve psu kombosu nasıl olur hocam? ekosistem misali =DDDDDDDDDDDhocam ssd plus en ıyısı dıye bılıyorum ama onun yerıne turbox ssd de alabilirsiniz en iyilerinden birisi o
en iyisini öneriyorum isteSadece gözlerim kanadı.
Birde turbox ssd önermişsiniz, ayıp.
evet hocam ssdnin rgblerini kontrol edebilirsiniz turbox yazılımıylaturbox ssd ve psu kombosu nasıl olur hocam? ekosistem misali =DDDDDDDDDDD
Adam perma yemiş nasıl görsün?Sayın @5x_d4emon bey neden gülücük attığınızı sorabilir miyim?
hocam sizin altınızda titanium yazıyor. ben baktım psu lara en iyi platinium var hocam. bu konuyla ilgili bir makale yazar mısınız rica etsem.kalite akiyor hocam @Toxpox abi bilgili birine benziyor o cok oneriyordu bunlari
Yeni fark ettim, bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.Adam perma yemiş nasıl görsün?
titanyum da var hocamhocam sizin altınızda titanium yazıyor. ben baktım psu lara en iyi platinium var hocam. bu konuyla ilgili bir makale yazar mısınız rica etsem.
toxpox hocam gerçekten engin tecrübeleriyle günümü güzelleştiren bir insan. ondan öğreneceğim çok şey var
hocam birden mesajınız kayboldı adsjlhdasnjladskjnadsads
nası hocam yazılımı? güzel bir anakartla kombo yapsam tüm her şeyi kontrol edebilirim değil mi?en iyisini öneriyorum iste
evet hocam ssdnin rgblerini kontrol edebilirsiniz turbox yazılımıyla