Logitech değişim nedir

KeremmK

80+
Reaksiyon skoru
3
Logitech support ile görüşmelerimde kulaklığımın değişim onayladığını söylediler. Tam olarak ne olduğunu bilen varmı ne yapmam lazım

Eski kulaklığı alıyorlarmı
Bilgisi olan varmı acaba

Adamlar sana talimatları yazmadı mı? Yapman gerekenleri onlar yazmalı. Göndereceksen bile kargo numarası veriyorlar. Bilinmeden yapılmaz.

Hayır sadece ürünümün değişim in onaylandığı ve kargolanacağı yazıyor benim merak ettiğim şuanda kullandığım kulaklığı alacaklarımı

Hayır sadece ürünümün değişim in onaylandığı ve kargolanacağı yazıyor benim merak ettiğim şuanda kullandığım kulaklığı alacaklarımı
sendeki kulaklığı isteseler zaten sana söylerlerdi muhtemelen sendekini almadan yenisini gönderecekler biz buradan yarım yamalak bilgi ile anladık sen anlayamadınmı:)

Bunu adamlara sorman lazım. Benim direksiyonumda da kaegolama çıktı adam ilk başta ürünü bize yollayın dedi sonra vazgeçti sıfır ürünü yolladılar yine de. Adamlar zaten sana kargo numarası, teslimat adresi vermeden gönderme yapamazsın kendileri sana böyle bir talimat vermedilerse sessizde kal.

sendeki kulaklığı isteseler zaten sana söylerlerdi muhtemelen sendekini almadan yenisini gönderecekler biz buradan yarım yamalak bilgi ile anladık sen anlayamadınmı:)
Değişim yazdıkları için kendi ürünüm ile değiştirecekler diye düşünmüştüm. Teşekkür ederim cevap için yinede

Ürünü baştan alıp incelerlerdi alacak olsalardı diye düşünüyorum. Sorunu neydi kulaklığın

Kulaklığın sorunu yok sadece lightspeed alıcısı kaybettim. Ve yedek parça olarak satılmıyor Dongle yerine yeni bir kulaklık göndermeyi tercih etmişler

Hp de benzer bir sorun yaşamıştım ürünün sorununu gösteren video istediler sonra ürünü kargolamışlardı üründe bende kalmıştı

Geri