Dikkatli olun hocamOlmazsa giderim, sakat bir yerde değil lokasyonu çünkü 5.2k tl olanın.
4.750tl olanın lokasyon harbi sakat. Her an bıçak yiyebilirsin. Bu 5.2k olan hem ürün daha temiz hem lokasyon olarak daha iyi. Tabi biraz daha uzakta ama daha safe bir yer.Dikkatli olun hocam
Yanınızda birini götürebilirsiniz hocam, ben arkadaşımla denemeye gitmiştim kendi direksiyonumu alırken.4.750tl olanın lokasyon harbi sakat. Her an bıçak yiyebilirsin. Bu 5.2k olan hem ürün daha temiz hem lokasyon olarak daha iyi. Tabi biraz daha uzakta ama daha safe bir yer.
Yani yanımda gelebilecek tek bi abim var bi babam var. Realde öyle iyi arkadaşım yok, arkadaş diyebileceğm biride yok. Sorun benlik değil malesef. Neyse öyle. Olmazsa babamla giderim.Yanınızda birini götürebilirsiniz hocam, ben arkadaşımla denemeye gitmiştim kendi direksiyonumu alırken.
Alınır bence.2. El olarak alacağım, 4.8k ve 5.2k olarak iki tane buldum ve 5.2k olan daha temiz ve iyi duruyor o yüzden ona karar verdim. Bu zamanda hala alınır mı? Not: sadece ama sadece yarış oyunlarında kullanacağım. F1 ve ETS de kullanmıcam. Ki zaten F1 yok, ETS var ama sarmadı niye bilmiyorum neyse öyle işte. Ha birde ps2 var gran turismo 4 oynuyorum, ps2 ile de uyumlu mudur bilginiz var mı? Ana sorum hala alınır mı? Daha çıkmamam bütçe için. Gönül isterdi g29 almak ama hem zaten aşırı fazla kullanmayacağım hemde çok pahalı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ps2 ile uyumluymuş onu öğrendim. Testlerini de izledim memnun insanlar. Sizin de yorumlarınızı öğreneyim değerli forumcular. Sabah bakarım, artık yatıyorum, iyi geceler.