Pişmaniye
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,973
bağlantı kopmalarıNe gibi acaba?
bağlantı kopmalarıNe gibi acaba?
Kral yamalı pes 21 nerden indirebilirim ya virüssüz acaba yardımcı olurmusunuz?Selamün aleyküm, hayırlı günler. Uzun zamandır oyun kolum olmadığı için futbol oyunları oynayamıyorum. Benim bildiğim bu ürünler var sadece, eğer başka sağlam diyebileceğiniz oyun kolu öneriniz varsa bütçen en fazla 1.500 TL. Oynayacağım oyunlar ya Fifa 23 yada yamalı Pes 2021. Bu arada klavye, mouse kablosuz oyun kolu da kablosuz olursa çok tatlı olur. Anakartta Bluetooth desteği yok yalnız, önerecekleriniz usb ile takılan zımbırtılı olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
![]()
Logitech F310 Kablolu PC Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech F310 Kablolu PC Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech F310 Kablolu PC Oyun Kolu özelliklerini incele, 759,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Logitech F710 Kablosuz PC Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech F710 Kablosuz PC Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech F710 Kablosuz PC Oyun Kolu özelliklerini incele, 1.149,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Parolapara hesabı aç parayı oraya at sanal kart oluştur harca 400tl cashback veriyor wraith üzerinden alırsan iyzico 300tl cashback devam ediyorsa onunla beraber kullanabilirsinRenkler çok dandik hocam, siyahı da 2.300 TL diyor. Cashback'i de nasıl alacağımı bilmiyorum, onu detaylandırırsan belki düşünebilirim.
Video atarım dostum sana, tabi ki bulabilirsem. 2 sene önce felan oynuyorduk.Kral yamalı pes 21 nerden indirebilirim ya virüssüz acaba yardımcı olurmusunuz?
Sahsen ben 310 alırdım gibi hocamSelamün aleyküm, hayırlı günler. Uzun zamandır oyun kolum olmadığı için futbol oyunları oynayamıyorum. Benim bildiğim bu ürünler var sadece, eğer başka sağlam diyebileceğiniz oyun kolu öneriniz varsa bütçen en fazla 1.500 TL. Oynayacağım oyunlar ya Fifa 23 yada yamalı Pes 2021. Bu arada klavye, mouse kablosuz oyun kolu da kablosuz olursa çok tatlı olur. Anakartta Bluetooth desteği yok yalnız, önerecekleriniz usb ile takılan zımbırtılı olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
![]()
Logitech F310 Kablolu PC Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech F310 Kablolu PC Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech F310 Kablolu PC Oyun Kolu özelliklerini incele, 759,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Logitech F710 Kablosuz PC Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech F710 Kablosuz PC Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech F710 Kablosuz PC Oyun Kolu özelliklerini incele, 1.149,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Atarsan çok iyi olur kral pes 25 berbat mobil oyun gibi pes 21 modlu baktım gayet güzel gözüküyorVideo atarım dostum sana, tabi ki bulabilirsem. 2 sene önce felan oynuyorduk.
Oynanışını biz beğeniyorduk valla bulabilirsem atıcam. Akşama doğru atabilirim muhtemelen.Sahsen ben 310 alırdım gibi hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Atarsan çok iyi olur kral pes 25 berbat mobil oyun gibi pes 21 modlu baktım gayet güzel gözüküyor
Hocam bütçeyi az daha artırıp ikinci el temiz bir Dualsense bakın.Selamün aleyküm, hayırlı günler. Uzun zamandır oyun kolum olmadığı için futbol oyunları oynayamıyorum. Benim bildiğim bu ürünler var sadece, eğer başka sağlam diyebileceğiniz oyun kolu öneriniz varsa bütçen en fazla 1.500 TL. Oynayacağım oyunlar ya Fifa 23 yada yamalı Pes 2021. Bu arada klavye, mouse kablosuz oyun kolu da kablosuz olursa çok tatlı olur. Anakartta Bluetooth desteği yok yalnız, önerecekleriniz usb ile takılan zımbırtılı olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
![]()
![]()
Çok sağolun hocam ugrastiriyorsam kusuruma bakmayın affolaOynanışını biz beğeniyorduk valla bulabilirsem atıcam. Akşama doğru atabilirim muhtemelen.
Bütçe var f710Selamün aleyküm, hayırlı günler. Uzun zamandır oyun kolum olmadığı için futbol oyunları oynayamıyorum. Benim bildiğim bu ürünler var sadece, eğer başka sağlam diyebileceğiniz oyun kolu öneriniz varsa bütçen en fazla 1.500 TL. Oynayacağım oyunlar ya Fifa 23 yada yamalı Pes 2021. Bu arada klavye, mouse kablosuz oyun kolu da kablosuz olursa çok tatlı olur. Anakartta Bluetooth desteği yok yalnız, önerecekleriniz usb ile takılan zımbırtılı olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
![]()
![]()
Bulabildiniz mi hocamOynanışını biz beğeniyorduk valla bulabilirsem atıcam. Akşama doğru atabilirim muhtemelen.
alınmazSelamün aleyküm, hayırlı günler. Uzun zamandır oyun kolum olmadığı için futbol oyunları oynayamıyorum. Benim bildiğim bu ürünler var sadece, eğer başka sağlam diyebileceğiniz oyun kolu öneriniz varsa bütçen en fazla 1.500 TL. Oynayacağım oyunlar ya Fifa 23 yada yamalı Pes 2021. Bu arada klavye, mouse kablosuz oyun kolu da kablosuz olursa çok tatlı olur. Anakartta Bluetooth desteği yok yalnız, önerecekleriniz usb ile takılan zımbırtılı olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
![]()
![]()
İyi ki hatırlattın, unuttum gitti ben.Bulabildiniz mi hocam
Bu adamın videolarından yapıyodul sanırım biz, bi bak bakalım.Bulabildiniz mi hocam
Bulabildiniz mi hocam
Eyvallah hocam yuklicem umarım sağolunİyi ki hatırlattın, unuttum gitti ben.
Bu adamın videolarından yapıyodul sanırım biz, bi bak bakalım.
Videoyu atmayı unutmuşum.