Logitech F710 USB receiver bozuldu yenisini aldım eşleşme olmuyor.

Reaksiyon skoru
34
Arkadaşlar Merhaba;

Kullanmış olduğum F710 gampedimin usb receiver ı bozuldu yenisini aldım fakat pc ye taktığım gibi direk aygıtlarım kısmına tanımlanıyor ve bir ürün bağlayamıyorum. Sitesinden Connect Utility i indirdim fakat kurulumu dahil başlatamıyorum. normal bir USB olarak görüyoru Bluetooht usb yi bunun ile alakalı ne yapmalıyım.

aldığın gamepad unify reciever ile uyumlu mu ona hiç baktın mı ? ürünün logitech olması unify uyumlu oldğu anlamına gelmiyor. başıma gelmişti daha önceden.

USB unifying receiver yazıyor kutusunda direk amazondan aldım. PC şu an usb yi bluetooth olarak görmüyor kendi kendine tanımlama yapıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aldığın gamepad unify reciever ile uyumlu mu ona hiç baktın mı ? ürünün logitech olması unify uyumlu oldğu anlamına gelmiyor. başıma gelmişti daha önceden.
USB unifying receiver yazıyor kutusunda direk amazondan aldım. PC şu an usb yi bluetooth olarak görmüyor kendi kendine tanımlama yapıyor.

olay o değil. her kablosuz logitech ürün, unify receiver ile uyumlu olmayabiliyor benim söylediğim şey bu.

olay o değil. her kablosuz logitech ürün, unify receiver ile uyumlu olmayabiliyor benim söylediğim şey bu.

Anladım şimdi anlatmak istediğinizi. Bundan kaynaklı olabilir haklısınız. Bir de F710 Connect Utility i başlatıyorum normalde 30 saniyeden geri sayması gerekiyor bunu da yapmıyor uygulama.

F710, Unifying alıcıyla uyumlu değildi. Eğer sonradan bir güncelleme yapmadılarsa — ki pek sanmıyorum — hâlâ uyumsuzdur. Gamepad’in kendi alıcısı farklıydı ve Amazon gibi yerlerde de bulunmuyordu. İkinci el olarak satılanlar vardı ancak fiyatları mantıklı değildi; astarı yüzünden pahalıya geliyordu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,511
Üyeler
185,753
Son üye
keremks
Geri