❌İndirim Bitti! Logitech G G305 LIGHTSPEED

Mantıklı gelmeyen durum nedir
reis ürünü kablosuz diye almışım ara ara şarj etmek can sıkıcı pili sök yenisini tak benim için daha pratik. cihazın üstündeki şarj soketinde zamanla aşınma ve temassızlık yaşamıştım. benim açımdan bana uygun değil şarjlılar

Logitech g300 kablolu modeli daha iyi değilmi. 4 sene kullanmışlığım var hala canavar gibi

reis ürünü kablosuz diye almışım ara ara şarj etmek can sıkıcı pili sök yenisini tak benim için daha pratik. cihazın üstündeki şarj soketinde zamanla aşınma ve temassızlık yaşamıştım. benim açımdan bana uygun değil şarjlılar
Değişik valla bende de var 1 hafta'dan daha fazla kullanıyorum şarj bitmiyor

philips m624 var bende pilli olandan diğer bilgisayarımda aktif kullanıyorum pil değişmeyeli çok oldu, birisi yazdı kim bilmiyorum zannediyor ki pili bugün taktın yarın bitiyo. harbi değişik
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

merak ettim de fare olarak ne kullanıyorsun

daha önce kablosuz mouse kullanmadığım için hemde setup ile uyumlu olsun diye aldım yoksa kablosuz kablolu pek önemli değil benim için
fiyatına göre gayet iyi bu fiyatlara kablosuz iyi bişe kalmadı kablolu başka modeller bulabilirsin ama
glorious model o lar alınabilir kablolu istiyosan

philips m624 var bende pilli olandan diğer bilgisayarımda aktif kullanıyorum pil değişmeyeli çok oldu, birisi yazdı kim bilmiyorum zannediyor ki pili bugün taktın yarın bitiyo. harbi değişik
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

merak ettim de fare olarak ne kullanıyorsun
Asus rog gladius 3

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,132
Üyeler
183,953
Son üye
kyrian