Xearty
80+
- Reaksiyon skoru
- 82
ben kablolu kullanıyomvalla bende şarjlı kullandım bana mantıklı gelmedi, boşver reis şuanki farenden memnunsan takma kafaya
ben kablolu kullanıyomvalla bende şarjlı kullandım bana mantıklı gelmedi, boşver reis şuanki farenden memnunsan takma kafaya
reis ürünü kablosuz diye almışım ara ara şarj etmek can sıkıcı pili sök yenisini tak benim için daha pratik. cihazın üstündeki şarj soketinde zamanla aşınma ve temassızlık yaşamıştım. benim açımdan bana uygun değil şarjlılarMantıklı gelmeyen durum nedir
adam 1000tl lik mouse göstermiş sen burda ne öneriyon olmLogitech G PRO X 2 Superlight tavsiye ederim
Değişik valla bende de var 1 hafta'dan daha fazla kullanıyorum şarj bitmiyorreis ürünü kablosuz diye almışım ara ara şarj etmek can sıkıcı pili sök yenisini tak benim için daha pratik. cihazın üstündeki şarj soketinde zamanla aşınma ve temassızlık yaşamıştım. benim açımdan bana uygun değil şarjlılar
adam kablosuz istiyor sanırımLogitech g300 kablolu modeli daha iyi değilmi. 4 sene kullanmışlığım var hala canavar gibi
philips m624 var bende pilli olandan diğer bilgisayarımda aktif kullanıyorum pil değişmeyeli çok oldu, birisi yazdı kim bilmiyorum zannediyor ki pili bugün taktın yarın bitiyo. harbi değişikDeğişik valla bende de var 1 hafta'dan daha fazla kullanıyorum şarj bitmiyor
merak ettim de fare olarak ne kullanıyorsunDeğişik valla bende de var 1 hafta'dan daha fazla kullanıyorum şarj bitmiyor
fiyatına göre gayet iyi bu fiyatlara kablosuz iyi bişe kalmadı kablolu başka modeller bulabilirsin amadaha önce kablosuz mouse kullanmadığım için hemde setup ile uyumlu olsun diye aldım yoksa kablosuz kablolu pek önemli değil benim için
Asus rog gladius 3philips m624 var bende pilli olandan diğer bilgisayarımda aktif kullanıyorum pil değişmeyeli çok oldu, birisi yazdı kim bilmiyorum zannediyor ki pili bugün taktın yarın bitiyo. harbi değişik
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
merak ettim de fare olarak ne kullanıyorsun
reis sen çok üst bişey kullanıyorsun g305 ile kıyaslıyorsun ezdin geçtin biziAsus rog gladius 3