Sensörü mercury değil o yüzden önermem onun yerine katar pro yada daha iyi alternatif olarak yukardaki arkadaşın önerdiği omen 400 önerebilirim(en kaliteli pixart sensörlerinden birini kullanıyor)Arkadaşlar başlıkta belirttiğim mouse alınır mı?
G203 LS kullanıyorum, memnunum. Güzeldir. Ama maalesef sensörler eski çıktı o yüzden başkalarının önerdiklerinden birini alın.Arkadaşlar başlıkta belirttiğim mouse alınır mı?
Bende bir Everest mousedan geçsem çok memnum olurumBen çok memnunum (belki sm 770 den geçtiğim için öyledir)kefil değilim fakat sensörü Mercury değil @Nightmare837 konusunda belirttiği gibi şuan alcak olsam Katar pro hp omen400 yada omen600 tercih ederdim.
Sensörü mercury değil o yüzden önermem onun yerine katar pro yada daha iyi alternatif olarak yukardaki arkadaşın önerdiği omen 400 önerebilirim(en kaliteli pixart sensörlerinden birini kullanıyor)![]()
Katar pro mu yoksanomen 600-400 mü? Eleoturuşta önemli g203 elime cuk oturuyoduAlınmaz.
Katar Pro tercih edin.
Bende bir Everest mousedan geçsem çok memnum olurum
Ki Everest'den geçtim.
Katar pro sensör olarak daha iyi ve küçük bir mouse birazKatar pro mu yoksanomen 600-400 mü? Eleoturuşta önemli g203 elime cuk oturuyodu
HP Omen daha iyi bir sensöre sahip fakat biraz küçük olabilir eliniz büyükse başka mouselara bakın derim.Katar pro mu yoksanomen 600-400 mü? Eleoturuşta önemli g203 elime cuk oturuyodu