hacım bende almayı düşünüyorum ama benim el çok büyük mouse kucuk mu buyukmu senın elin buyukmu oturdumuAynen. Elime de cuk oturdu.
Ben de kullanıyorum gerçekten güzel mouse hayırlı olsunArkadaşlar az önce geldi. Efsane bişey emeklerinden dolayı dark mouse a teşekkür ederim. Umarım sizlere de nasip olur.
Alıntıyı görüntüle
Aşırı iyi beeArkadaşlar az önce geldi. Efsane bişey emeklerinden dolayı dark mouse a teşekkür ederim. Umarım sizlere de nasip olur.
Alıntıyı görüntüle
Hayırlı olsun, çok hoş duruyor. Mousepadi de yakınlarda almıştınız diye hatırlıyorum... Memnun kalmışsınızdır umarım ondan da.Arkadaşlar az önce geldi. Efsane bişey emeklerinden dolayı dark mouse a teşekkür ederim. Umarım sizlere de nasip olur.
Alıntıyı görüntüle
Evet ama tam kestiremedim.Mouse a benziyor![]()
Aynısı bende var güzel mouse hayırlı olsun.Arkadaşlar az önce geldi. Efsane bişey emeklerinden dolayı dark mouse a teşekkür ederim. Umarım sizlere de nasip olur.
Alıntıyı görüntüle
sgm x7 kullanıyorum anlatsana biraz ikisi arasında nasıl farklar var belgi bende geçerimArkadaşlar az önce geldi. Efsane bişey emeklerinden dolayı dark mouse a teşekkür ederim. Umarım sizlere de nasip olur.
Alıntıyı görüntüle