Damping ayarını düşürün ya da artırın.Acayip sert sağa sola dönmüyor oyunda kendi kendini sallıyor direksiyon
Yükledim eve mesela forzaya girdiğim an direksiyon güç verilmemiş halindeki haline geliyor ara sıra sertleşiyor sonra dümdüz yolda giderken titriyor sağa sola dönüyor kendi kendinePc uygulamasını yüklediniz mi ?
Hayır onun bozuk olmasıyla alakası yok. Oscillation deniyor buna Direct Drive direksiyonlarda da oluyor. Ghub'dan filtreleri açmanız lazım. Hızlı gidince direksiyon sağa sola sallanması normal. Düşük hızlarda gerçek araçlardaki gibi direksiyon yumuşak olur zaten.Yükledim eve mesela forzaya girdiğim an direksiyon güç verilmemiş halindeki haline geliyor ara sıra sertleşiyor sonra dümdüz yolda giderken titriyor sağa sola dönüyor kendi kendine
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bence bozuk ürün.
Yani sayılır evet ama daha beter bundan direksiyonu tam tur sağ yaptığımda kendini sola döndürmek için çırpınıyorHayır onun bozuk olmasıyla alakası yok. Oscillation deniyor buna Direct Drive direksiyonlarda da oluyor. Ghub'dan filtreleri açmanız lazım. Hızlı gidince direksiyon sağa sola sallanması normal. Düşük hızlarda gerçek araçlardaki gibi direksiyon yumuşak olur zaten.
Dediğim damping ayarlarını deneyin olmazsa farklı bir usb portuna takın. Mümkünse USB 2.0 olsun.
Bu şekilde sallanıyor değil mi?
Force feedback düşürün. Direksiyonun kendini toplamaya çalışması normal bir davranış. Gerçek araç kullanmadınız sanırım? Ki G29 çok da güçlü bir set değil o kadar yormaması lazım sizi. Önce damping ayarları ile oynayın. Sonra force feedback düşürün.Yani sayılır evet ama daha beter bundan direksiyonu tam tur sağ yaptığımda kendini sola döndürmek için çırpınıyor
Yani hocam gerçek arabada dümdüz yolda giderken direksiyon direkt sola atmıyor kendini bu direkt bi anda sola filan çeviriyor düz yolda birde Topraklı filanda değilForce feedback düşürün. Direksiyonun kendini toplamaya çalışması normal bir davranış. Gerçek araç kullanmadınız sanırım? Ki G29 çok da güçlü bir set değil o kadar yormaması lazım sizi. Önce damping ayarları ile oynayın. Sonra force feedback düşürün.
oyun içerisinde ayrı sertlik ayarı bulunuyor genelde. eğer %100 deyse bazen bendede o şekilde oluyor. arada kullanıyorum.Yükledim eve mesela forzaya girdiğim an direksiyon güç verilmemiş halindeki haline geliyor ara sıra sertleşiyor sonra dümdüz yolda giderken titriyor sağa sola dönüyor kendi kendine
Bence bozuk ürün.
İşte sıkıntı orda oyuna girmeden direksiyon çok sert girdikten sonra usb takılmamış hali gibi bomboş bazen sert oluyooyun içerisinde ayrı sertlik ayarı bulunuyor genelde. eğer %100 deyse bazen bendede o şekilde oluyor. arada kullanıyorum.