ibrahim enes
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
g29 direksiyon seti aldım direksiyonda sağa ve sola çevirirken boşluk var oyunlar orayı algılıyor ama force feedback çalışmıyor bu normalmi yoksa ürün hatasımı
Sorunu çözdünüz mü aynı sorun bende de var dag29 direksiyon seti aldım direksiyonda sağa ve sola çevirirken boşluk var oyunlar orayı algılıyor ama force feedback çalışmıyor bu normalmi yoksa ürün hatasımı
Çözdünüz mü?Sorunu çözdünüz mü aynı sorun bende de var da
Hayır çözülmedi ama ben oyundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum asetto oynarken bu boşluk çok büyük oluyor ancak forza5 oynarken neredeyse hiç boşluk yok sorunu oyun ayarlarında arayabilirsiniz.Çözdünüz mü?
Ölü bölgeden kaynaklı olabilirHayır çözülmedi ama ben oyundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum asetto oynarken bu boşluk çok büyük oluyor ancak forza5 oynarken neredeyse hiç boşluk yok sorunu oyun ayarlarında arayabilirsiniz.
Ölü bölge olduğnu sanmıyorum algılama yapıyor ama sertlik daha az oluyorÖlü bölgeden kaynaklı olabilir
Her ne kadar en iyisi olarak bilinsede çok eski bi seri. Söyledikleriniz doğru sonradan farketdim.oyun içi force feedback ayarlarından kaynaklı, yükseltirsen boşluk gider ama sertlik artar, azaltırsan da boşluk olur. Maalesef g serisi böyle.
Logitechin uygulamasından ayarlamayı denediniz mi?Ölü bölge olduğnu sanmıyorum algılama yapıyor ama sertlik daha az oluyor