Logitech G432 vs Hyperx Cloud Core 7.1

Meliodas.

80+
Reaksiyon skoru
10
Arkadaşlar cloud core kullanan deneyimlerini yazabilirmi g432 iden iyi midir?

Arkadaşlar cloud core kullanan deneyimlerini yazabilirmi g432 iden iyi midir?
Logi g635 kullanıyorum logi almak şu saatten sonra benim için imkansız.

Bende kulaklık arayışındayım. Logitech g432 düşünüyordum ama pek iyi yorumlar görmedim. Corsair void elite yada hyperx cloud core arasında kaldım :)

Bende kulaklık arayışındayım. Logitech g432 düşünüyordum ama pek iyi yorumlar görmedim. Corsair void elite yada hyperx cloud core arasında kaldım :)
Aynı durum bendede var hs60 pro öneriyorlar ama sıkıntılıymış ben fazla anlamam direk tak çalıştır gibi arıyorsan en iyi cloud core heralde alıcam g432 yide çok beğenmiştim ama hiç kimse tavsiye etmiyor :(

Aynı durum bendede var hs60 pro öneriyorlar ama sıkıntılıymış ben fazla anlamam direk tak çalıştır gibi arıyorsan en iyi cloud core heralde alıcam g432 yide çok beğenmiştim ama hiç kimse tavsiye etmiyor :(
HS60 pro bende baktım ama void elite görüntü olarak daha iyi geldi banada.

Cloud 2 ile cloud core arasında teknik olarak hiç bir fark yokmuş alınmaya değer gibi ama yazılımı yokmuş
yaani
Post automatically merged:

50 yıllık kulaklığı kim önersin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,449
Üyeler
190,917
Son üye
EmpozE
Geri