Neler Yeni

Çözüldü✓ Logitech G435 vs G535

PurpleWebb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Deniz Duran
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Oyunları, Bilgisayar Donanımları, Yazılım-Programlama, Kitap Okumak vs.
Merhabalar. Uzun süredir kablosuz kulaklık arıyorum ve araştırmaktan artık gına geldim. :)
Sizce hangisini tercih etmeliyim?

Logitech G435'i sıfır alabilirim.
Link: Logitech G435

Logitech G535'i ise yaşadığım şehirde ikinci el buldum.
Link: Logitech G535

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
G435 mikrofonu nispeten fena olmayan ancak dışarıda kullanılabilen ve çok hafif bir kulaklık yaklaşık bir yıldır kullanıyorum. Ben alırken 900 liraydı indirim vardı çok yükselmiş fiyatları :(

Öneririm nadirde olsa kopma oluyor ama bu kopma öyle düşme gibi değil saniyelik bir gidiyor dcde konuşurken sesler robotlaşıyor daha sonrasında tekrar kendine geliyor. bir iki kere yaşadım bu durumu.

PurpleWebb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Deniz Duran
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Oyunları, Bilgisayar Donanımları, Yazılım-Programlama, Kitap Okumak vs.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
G435 mikrofonu nispeten fena olmayan ancak dışarıda kullanılabilen ve çok hafif bir kulaklık yaklaşık bir yıldır kullanıyorum. Ben alırken 900 liraydı indirim vardı çok yükselmiş fiyatları :(

Öneririm nadirde olsa kopma oluyor ama bu kopma öyle düşme gibi değil saniyelik bir gidiyor dcde konuşurken sesler robotlaşıyor daha sonrasında tekrar kendine geliyor. bir iki kere yaşadım bu durumu.
Peki ses kasma konusunda, oyunlardaki performansı nasıl? Yani ses performansı nasıl?

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
Peki ses kasma konusunda, oyunlardaki performansı nasıl? Yani ses performansı nasıl?
Ses konusunda şöyle söyliyim ben çok yüksek sesle müzik dinleyemem ama tatmin edeceğini düşünüyorum ancak yüksek sürücülü bir kulaklık performansı beklememenizi öneririm. Sizi tatmin edebilir diye düşünüyorum.

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
665
İsim
Emre Erkan Aydın
g535 e hiç bulaşma 2 kere garantiye gönderdim her gelen üründe aynı sorun mevcut sol kulaktan cızırtı geliyor ses tuşuyla oynaman lazım elin yanlışlıkla çarpsa bile tekrardan sesiz çalıştını yere getirmen lazım tekerleği günlük şarj ediyordum yetmiyor pli steelseries 7x var 3 gün rahat kullanıyorum sonra bitmeye başlıyor

PurpleWebb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Deniz Duran
İlgilendiği Kategoriler
Ses konusunda şöyle söyliyim ben çok yüksek sesle müzik dinleyemem ama tatmin edeceğini düşünüyorum ancak yüksek sürücülü bir kulaklık performansı beklememenizi öneririm. Sizi tatmin edebilir diye düşünüyorum.
Müzik değil de oyun performansı yeterliyse sorun yok benim için.
g535 e hiç bulaşma 2 kere garantiye gönderdim her gelen üründe aynı sorun mevcut sol kulaktan cızırtı geliyor ses tuşuyla oynaman lazım elin yanlışlıkla çarpsa bile tekrardan sesiz çalıştını yere getirmen lazım tekerleği günlük şarj ediyordum yetmiyor pli steelseries 7x var 3 gün rahat kullanıyorum sonra bitmeye başlıyor
Anladım, cevabınız için teşekkür ederim. Keşke SteelSeries 7x alabilecek kadar bütçem olabilse. :)

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
Müzik değil de oyun performansı yeterliyse sorun yok benim için.

Anladım, cevabınız için teşekkür ederim. Keşke SteelSeries 7x alabilecek kadar bütçem olabilse. :)
Oyun performansı yeterli hocam CS:GO, Valo ve dcden konuşma amacıyla kullanıyorum yetiyor bana.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,701
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Ben G535 aldım hiçbir sorunu yok şu ana kadar. Memnun kaldığım için bir arkadaşıma da tavsiye ettim onda cızırtı problemi varmış birazcık da olsa, ilginç bir şekilde kabloyu takınca gidiyor ama. Sanırım o ara gelen partide bi sıkıntı vardı sonrasında hiç okumadım çünkü böyle bir sorun.
Konu sahibi arkadaş sorun var ise cevaplayabilirim.

PurpleWebb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Deniz Duran
İlgilendiği Kategoriler
Ben G535 aldım hiçbir sorunu yok şu ana kadar. Memnun kaldığım için bir arkadaşıma da tavsiye ettim onda cızırtı problemi varmış birazcık da olsa, ilginç bir şekilde kabloyu takınca gidiyor ama. Sanırım o ara gelen partide bi sıkıntı vardı sonrasında hiç okumadım çünkü böyle bir sorun.
Ürüne henüz sahip olmadığım için bir sorum yok. Sadece almışken 1 kez alıp uzun süre kullanmak istiyorum. Kablolu kulaklık kullanıyorum şu anlık, aşırı rahatsız ediyor kablosu vs. ve kullanırken rahat edemiyorum.
G535 daha iyiyse linkteki ikinci elden gidip test ederek alıcam.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,701
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Ürüne henüz sahip olmadığım için bir sorum yok. Sadece almışken 1 kez alıp uzun süre kullanmak istiyorum. Kablolu kulaklık kullanıyorum şu anlık, aşırı rahatsız ediyor kablosu vs. ve kullanırken rahat edemiyorum.
G535 daha iyiyse linkteki ikinci elden gidip test ederek alıcam.
Benim de almamın öncelikli sebepleri -indirim hariç- kablosuz olması, hafif olması ve kumaş padli olması. Yani benim için ilk öncelik rahatlıktır ve bence kulaklık çok rahat. Gecikme yok, cızırtı ve dipses yok bende. Sadece ağır fpsci olmayanlara önermiyorum kulaklığı çünkü oyundaki ses kasma performansı çok iyi değil, iş görür düzeyde.

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
665
İsim
Emre Erkan Aydın
1-2 gün sonra garantiden gelecek inş bu seferkinde sorun yoktur bunla beraber 3 üncü g535 olacak ilk 2 sinde aynı sorunlar mevcutdu bunda olmaz inş

PurpleWebb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Deniz Duran
İlgilendiği Kategoriler
Benim de almamın öncelikli sebepleri -indirim hariç- kablosuz olması, hafif olması ve kumaş padli olması. Yani benim için ilk öncelik rahatlıktır ve bence kulaklık çok rahat. Gecikme yok, cızırtı ve dipses yok bende. Sadece ağır fpsci olmayanlara önermiyorum kulaklığı çünkü oyundaki ses kasma performansı çok iyi değil, iş görür düzeyde.
Anladım. Çok fazla multi FPS oynayan biri değilim, genelde hikayeli oyunlar oynuyorum. Rahat olayım yeter.

1-2 gün sonra garantiden gelecek inş bu seferkinde sorun yoktur bunla beraber 3 üncü g535 olacak ilk 2 sinde aynı sorunlar mevcutdu bunda olmaz inş
Ben ikinci el ilanındakine gidip test edicem. Cızırtı, dip ses falan varsa almam zaten. Almışken güzel bir tane alayım uzun süre götürsün beni. :D

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0

PurpleWebb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Deniz Duran
İlgilendiği Kategoriler
Dün G535'in sahibini aradım. Ürün satılmış maalesef, ilandan kaldırmamışlar sadece. Ben aradıktan sonra da ilanı kaldırdılar zaten.
G435'in mor-mavi-pembiş karışımı olan renginden satın alıp bu işi sonlandırmaya karar verdim. (Çok hoşuma gitti çok tatlı duruyo^^)
Yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim, iyi forumlar iyi oyunlar dilerim. ^^

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,136
Üyeler
166,162
Son üye
Melih09
Top Bottom