Edmond_Dantes
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,337
Elalemin markası için kavga eden de bizden başka bir millet yoktur ha 
keske yazılımlarıda bişeye benzese knk aula ve ajazz aldım bende ikisininde yazılımı tırt makro tuş atama yazılım olmuyor (var ama olmuyor bozuk calısıyo vs) malesef bu konuda katılmıyorum stock kullanıcıysanız sorun olmuyor ama ben 50 tane şey yapıyordum klavye fareyle :SValla şu ulkeye akko zakko makko geldi ya Logitech SS adam yerine koyulmuyo artik iyi oldu
Malzeme kalitesi sandığın kadar iyi değilki. Alu kasa > karbon kasaG512yi 2 seneden fazla süredir kullanıyorum. A tuşunun boyası çok hafif attı diye yazdım komple tuş takımı gönderdiler. Başka bir güzellik de yaptılar da çok suistimal edenler var diye buralara yazmıyorumAma tabii ki bu fiyata alınmaz. 3. ayda sık kullandığım tuşlar silinmeye başladı. Gelen takımı satıp yeni keycaps seti aldım. Malzeme kalitesi kasası hariç cırt.
Fanboy çokElalemin markası için kavga eden de bizden başka bir millet yoktur ha![]()
Sadece tuşumun boyası attı diye sıfır kapalı kutu 915 tkl yolladı Logitech hollandadan bana. Üstelik ilk seferde gümrükten geçmedi. Bilgileri düzenleyip 2. Sefer tekrar yolladılar. Vergisini bile ödediler 1 kuruş ödemedim. Logitech adamdır. Reklam değildirÜlken uzak olduğu için logitech sana keycap bile yollamaz , akko dandik olmadığı için zaten tuşunun boyası atmazama gerekirse de pcbsine kadar yolluyor , deneyimlemediğiniz ürüne sallamayın
Klavyenin resimleri. Mail yazışmalarımız dahil geldi duruyor. Özelden yazarsan atarımAynen kral adamlar daha aşınan kulak pedinin yenisini yollayamıyor bir de sıfır klavye mi yollayacaklar![]()
Tuş atması her hangi bir sorun. Logitech her türlü sorunda bu desteği veriyor. Akkoya ulaşamazsın bileAkko tuşun boyası atsın gel göster tüm forum gay
"Akkonun tuş boyası atması imkansız forum ahali rahat olabiliriz"
Logitechin bana yolladığı ürüne dair tüm kanıtları özelden atarım mesaj atarsan. Adamlar Hollanda'dan 2 kez yolladı ürünü. İlk sefer gümrükten geçmedi 2.yi yolladıÜlken uzak olduğu için logitech sana keycap bile yollamaz , akko dandik olmadığı için zaten tuşunun boyası atmazama gerekirse de pcbsine kadar yolluyor , deneyimlemediğiniz ürüne sallamayın
Bu konuda yalan söyleme ihtiyacı duymuyorum. Logitech babamın oglu değil. Buyur kargo çıktısıÜlken uzak olduğu için logitech sana keycap bile yollamaz , akko dandik olmadığı için zaten tuşunun boyası atmazama gerekirse de pcbsine kadar yolluyor , deneyimlemediğiniz ürüne sallamayın
Gümrükten geçmedi. Daha sonra tekrar yolladılarBu konuda yalan söyleme ihtiyacı duymuyorum. Logitech babamın oglu değil. Buyur kargo çıktısı![]()
Bu konuda yalan söyleme ihtiyacı duymuyorum. Logitech babamın oglu değil. Buyur kargo çıktısı![]()
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gümrükten geçmedi. Daha sonra tekrar yolladılar
Zaten bu tarz durumlarda uğraştırmadan yenisini gönderdikleri bilinen bir şey. Bana da 2 kere G305 2 Kere de G213 yollamışlardı.Bu konuda yalan söyleme ihtiyacı duymuyorum. Logitech babamın oglu değil. Buyur kargo çıktısıAlıntıyı görüntüle
Gümrükten geçmedi. Daha sonra tekrar yolladılar
Alıntıyı görüntüle
Evet öyle hem malzeme kalitesi hem destek hem de yazılım olarak diğer adı sanı belli olmayan firmalardan katbekat daha iyi olduğu için ödüyorsun bunu.Logitechin desteğini öven arkadaşlar ürünleri alırken en az iki ürün parası ödüyorsunuz zaten
Destek hariç başka iyi yanı yok. Yazılımı iyi olsa adam akıllı hall effect klavye yapardı, tam bir çöpEvet öyle hem malzeme kalitesi hem destek hem de yazılım olarak diğer adı sanı belli olmayan firmalardan katbekat daha iyi olduğu için ödüyorsun bunu.