❌İndirim Bitti! Logitech G535 LIGHTSPEED 1200TL!!!

enteresan bi indirimden gerçekten indirimli bişey aldım. diğer ürünlere bakamıyorum çünkü hala bunun gerçek olup olamdığını anlamaya çalışıyorum :) gerçekten ama gerçekten yarı fiyatlara bi ürün.. enteresan
Ben de ilk gördüğüm de inanamadım gerçekten. İlk defa bu kadar indirimli bir ürün gördüm :D

Agalar kredi kartını girdim işlemi oynayladı fakat siparişlerimde gözükmüyor yarın müşteri hizmetlerini arayacam ne olur sizce

Agalar kredi kartını girdim işlemi oynayladı fakat siparişlerimde gözükmüyor yarın müşteri hizmetlerini arayacam ne olur sizce
Kesin bir şey söyleyemeyiz dostum. Belki onaylarlar belki de biz de öyle bir durum gözükmüyor deyip iptal ederler.

Benim aklımda da barracuda x kablosuz vardı 1200 civarına gelirse anında alacaktım karşılaştırma yapma imkanınız olursa bilgi verebilir misiniz hocam
barracuda x şuan elimde deneyim sağladım komfor ses açısından gayet güzel bi kulaklık henüz eksi bir yanını görmedim, benim kafam büyük biraz g435 bana olmuyor g535 de olmazsa mecbur satıcam veya iade edicem ( ediliyorsa )

barracuda x şuan elimde deneyim sağladım komfor ses açısından gayet güzel bi kulaklık henüz eksi bir yanını görmedim, benim kafam büyük biraz g435 bana olmuyor g535 de olmazsa mecbur satıcam veya iade edicem ( ediliyorsa )
Gerçekten G435 baya küçük bir kulaklık. Almak isteyen arkadaşlar varsa bir daha düşünsünler çünkü kafanıza uymayabiliyor.

Müzik için de çok iyi kulaklık arkadaşlar frekans tepkisi grafiğinden belli oluyor. Anker Q30'dan daha iyi diyebilirim.

Geri