ozemheri
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,469
İşteyim, eve gelmiş duruyor kapalı kutu açmadan ya iade edicem yada 1300e saticamtest ettin mi hiç yorumun nedir ?
İşteyim, eve gelmiş duruyor kapalı kutu açmadan ya iade edicem yada 1300e saticamtest ettin mi hiç yorumun nedir ?
Bende baktım aynı tabloya ama saçma gelmedide değil yani logitech hiç mi test etmiyor nasıl üst modeli daha kötü olabilir ?
Satış pazarlaması. G733 ile ilgili tonla inceleme var ve fiyatı daha yüksek G535 ise ara model olarak çıkmış ama pazarlama faaliyeti çok daha azBende baktım aynı tabloya ama saçma gelmedide değil yani logitech hiç mi test etmiyor nasıl üst modeli daha kötü olabilir ?
daha kötü tabi ki sadece çok kullanılmayan özellikleri çıkarıp gramaj dan düşüp pilleri daha uzun ömürlü kullanmışlar. beğenmeyen arkadaşlara da pek bir mantık erdiremedim. ses seviyesi gayet başarılı müzik performansı tatmin edici. benim puanlamamı yapacağım umarım yardımcı olur:Bende baktım aynı tabloya ama saçma gelmedide değil yani logitech hiç mi test etmiyor nasıl üst modeli daha kötü olabilir
Kullanmış olduğun başka kulaklıklar varsa onlarla karşılaştırabilir misin genel olarak?daha kötü tabi ki sadece çok kullanılmayan özellikleri çıkarıp gramaj dan düşüp pilleri daha uzun ömürlü kullanmışlar. beğenmeyen arkadaşlara da pek bir mantık erdiremedim. ses seviyesi gayet başarılı müzik performansı tatmin edici. benim puanlamamı yapacağım umarım yardımcı olur:
oyun performansı: 10 \ 8
akustik müzik performansı : 10 \ 6
Deep house müzik performansı : 10 \ 8
Metal ses Performansı: 10 \ 7
Mikrofon Kalitesi : 10 \ 8
yok bu fiyatlara bu performansı veremeyecek o kadar saçma kulaklıklar var ki anlatamam. zaten burada müzik performanlaslarını yazdım ama logitech g serisi zaten başta oyun olmak üzere ofis kullanımı için. bu fiyata gidipte 5k üzeri kulaklıklarla kıyaslamak doğru değil. alan arkadaşlara hayırlı olsun.Kullanmış olduğun başka kulaklıklar varsa onlarla karşılaştırabilir misin genel olarak?
son 2 tane kaldı 2000den 8 tane gittidün foruma yazdıktan sonra 3 kişi 2000den almak için pm attı
2.300 mu şuanAlinir mi çabuk
Cloud 2 var bende gelcek yarin g535 sence cloud2 yi birine vercem takasla g535 cloud 2 den sonra tatmin eder mi? sence ya kullancam yada satıp g733 olabilir yada cloud core alabuilirim sence?yok bu fiyatlara bu performansı veremeyecek o kadar saçma kulaklıklar var ki anlatamam. zaten burada müzik performanlaslarını yazdım ama logitech g serisi zaten başta oyun olmak üzere ofis kullanımı için. bu fiyata gidipte 5k üzeri kulaklıklarla kıyaslamak doğru değil. alan arkadaşlara hayırlı olsun.
cloud2 de kullandım ama bu kulaklık fark atar , mikrofon kalitesi hariç aşırı beğendimCloud 2 var bende gelcek yarin g535 sence cloud2 yi birine vercem takasla g535 cloud 2 den sonra tatmin eder mi? sence ya kullancam yada satıp g733 olabilir yada cloud core alabuilirim sence?