❌İndirim Bitti! Logitech G535 LIGHTSPEED Siyah Kablosuz Gaming Kulaklık Wireless 1600 TL İtopya

amazonda şu an 1.5k

Hocam daha gelmedi daha bugün yazdım haftaya anca gelir herhalde ama tamirden çok yenisini gönderirler 1-2 kişiye baktım yenisini göndermişler itopya aracılığıyla gönder garantiye sonuç olarak az buz bir miktar değil o cızırtı da çekilecek gibi değil
Vallahi çekilmiyor da kral bu kronikse garanti bu sorunu çözemez gibi geldi. Kulağım duymamaya başladı artık cızırtıyı, duyma yetim köreliyor bu kulaklık sayesinde.

Vallahi çekilmiyor da kral bu kronikse garanti bu sorunu çözemez gibi geldi. Kulağım duymamaya başladı artık cızırtıyı, duyma yetim köreliyor bu kulaklık sayesinde.
Valla genelde yenisini gönderiyorlar ama benimkinin şarjı da çok hızlı gidiyor uygulamada şarj %100 çıkarınca %87 oluyor 4-5 saat de %40 a düşüyor o yüzden de biraz gönderme ihtiyacı hissettim

Benimkinde şarj sorunu yok çok şükür. Kutudan çıktığında %34 şarjı vardı, 10 saate yakın kullandım %3'lerde taktım şarja. Şarjdan sonra kullanmak nasip olmadı daha, 100'den sıfıra tahminimce 29-30 saat götürür.

Kulaklığı nasıl kullandığınıza bağlı şarj süresi uzayabilir veya kısalabilir oraya en uzun süreyi yazmışlardır normal olarak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

benim void elite wirelessin şarj süresi 10-12 saat arası gösteriyor ama bazen 5 saatte bittiğide oluyor normal bence

Arkadaşlar ben aldıktan 1 gün sonra itopya acıbademe gidip garantiye vermiştim. 4 gün sonra gelmişti. Hemen orada kutuyu açıp test ettim. Ürünün yenisi verilmesine rağmen cızırtı vardı. Çalışan demekki tüm ürünlerde var istersen iade alalım ama kullanmak istersen 1.5 sene kullan sonra yine alırız iade dedi. 2 ses seviyesi arasında durunca ses kesiliyor benimkinde. ayrıca şarjdayken de kesiliyor. ben de teslim aldım ve kullanıyorum şuanda belkikullandıktan sonra iade ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,161,961
Üyeler
184,543
Son üye
Almancı36
Geri