❌İndirim Bitti! Logitech G535 LIGHTSPEED Siyah Kablosuz Gaming Kulaklık Wireless 1600 TL İtopya

Bir de sorum olacak. TV'de zaten bluetooth var onunla eşleştirebilir miyim acaba? Yoksa illa USB takmam lazım mı?
USB takmanız gerekir bluetooth desteği yok kulaklığın

1-2 ay önce 1200 e düşmüştü o zaman aldim memnunum

Kulaklık bluetooth dongle TV'ye takar takmaz kendiliğinden kapanıyor. Üzerindeki reset tuşuna basıyorum yine bir açılıyor sonra takılıyor. TV'de HID Device ve Bluetooth Device bağlandı bildirimleri geliyor ama ne yaptıysam bağlayamadım. PC ve PS5'te dongle takar takmaz otomatik bağlandı. TV'ye başka bir bluetooth kulaklık denedim o sorunsuz bağlandı. Acaba TV'ye destek vermiyor mu bu kulaklık?

TV'de kullanan var mı acaba?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kulaklık bluetooth dongle TV'ye takar takmaz kendiliğinden kapanıyor. Üzerindeki reset tuşuna basıyorum yine bir açılıyor sonra takılıyor. TV'de HID Device ve Bluetooth Device bağlandı bildirimleri geliyor ama ne yaptıysam bağlayamadım. PC ve PS5'te dongle takar takmaz otomatik bağlandı. TV'ye başka bir bluetooth kulaklık denedim o sorunsuz bağlandı. Acaba TV'ye destek vermiyor mu bu kulaklık?

TV'de kullanan var mı acaba?
TV desteklemiyormuş.

Son düzenleme:
Şuanlık acelem yok ama ekipman olarak özellikle kulaklık ve mouse da kablosuza geçmek istiyorum belki tekrardan cloud 2 wireless bakabilirim
acelen yok ama paran var ise yine de almayı bi düşün çünkü ilerde çok uçuk hale gelebilir her ikisi de

Bu kulaklık önceden 1.200 TL'ye düşmüştü diye hatırlıyorum. Ses kalitesi düşük kalıyor diyen çok kişi görmüştüm 40mm kulaklık ona göre alın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,917
Üyeler
183,918
Son üye
Berat.zeze
Geri