Neler Yeni

İnceleme Logıtech G535 Lightspeed wireless incelemesi

Can...

80+ Platinum
Öncelikle selamlar kulaklığı al sat yapan bir arkadaştan 1500 tl aldım deneyimerimi aktarmaya çalışıcam
ÜRÜN SES KALİTESİ :
ses yüksek değil kafa ağrıtmıyor benim için yeterli
yüksek ses sevenler için uygun değil açıkça söyleyebilirim
Tizler basslara göre önde fakat rahatsız edici şekilde değil
ses alışınca gayet yüksek geliyor ve bence gayet yeterli ses
çoğu kişi içinde yeterlidir diye düşünüyorum

NOT: ÜRÜNDE KESİNLİKLE DİP SES ALMADIM.

Ürünün ses kasma performansı çok iyi değil hatta hyperx cloud 2 yi baz alırsak
yanında kötü kalıyor kulaklıkta 7.1 yok sanırsam çünkü sesler hep aynı yerden
geliyormuş gibi geliyor ses kulağınıza tam oyun performansına bakamadım pc ye
format attığım için. (testler youtube videosuna gore baz alındı)

KISACA SES KASMA PERFORMANSI CLOUD 2 YE GÖRE KESİNLİKLE ZAYIF.

ÜRÜNÜN KONFOR VE SES YALITIMI:
ürünün konforu güzel cloud 2 ye baz alırsak hemen hemen aynı hatta kablosuz
olduğu için öne geçer diye bilirim ama kablolu var sayarsak cloud 2 daha rahat (KAFAM ÇOK BÜYÜK DEĞİL)
Ses yalıtımına gelirsek gürültülü ortamda ses alıyor içeri çok rahatsız etmedi beni (kyk oda gürültüsünü baz alarak yazdım)
çokta fazla bir gürültü alıyor diyemem.

ses seviyesi düşük olduğu için dışarı ses verip çevreyi rahatsız etmıyor içeri ses almasıda muhtemelen.
kumaş ped ve ses seviyesinin düşük olmasından kaynaklı.

kesinlikle kafa ağrıtmaz hafif kulaklık kablosuz olması cloud 2 yi tokatlıyor rahatsız eden bir tarafı yok üstteki kafa bandı
kafanız büyükse bir tık aşağı alırsanız daha iyi olur yoksa üst tarafı kafanızı acıtıyor bi süre sonra

ŞARJ SÜRESİ VE ÇEKİM MESAFESİ:
şarjı 2.5 3 saat içinde 95 seviyesine indi kutuda 35 saat kullanım sunduğu yazıyor kullandıkça göreceğim orasını
artık çekim mesafesine gelirsek gayet yeterli tabi evinizdeki duvar yerine göre değişir odadan
kolidora kadar çekiyor ortalama 10 13 metre gibi bir mesafe benim için yeterli mutfağa vs gitmeye yeter
( eviniz saray gibi değilse :) ) kısaca beni tatmin etti yeterli

MİKROFON TESTİ:
mikrofonu hyperx cloud 2 ye göre daha iyi dipte bir ses yok çınlama vs parazit hiç bir şey yok
çok soft ve güzel bir mikrofon performansı var beğendim yayın için bile kullanılabilir

BENİM İÇİN ÜRÜNÜN EKSİLERİ:

ürünün dış sesleri (gereğinden fazla yüksek olan) ev kullanıcısını kesinlikle rahatsız etmez
yurtta ki sesi baz alarak yoksa bir eksi olarak saymak olmaz evde gürültü yoksa

ped ler biraz rahatsız ediyor beni deri olsa daha iyi olurdu

7.1 olmaması beni üzdü oyun performansına bakmak lazım tabi ki öncelikle
ama dolby ses testinden kaldı diyebilirim çünkü ses net anlaşılmıyor sağ önden mi yoksa tam sağ mı
diye
bunlar dışında konfor biraz düşük kalıyor 10/7.5 falan alır

2299 TL YE EN DÜŞÜK İTOPYA DA VAR BU FİYATA KESİNLİKLE ÖNERMİYORUM O FIYATIN KONFORU BU OLMAMALI
AMA 1500 1800 CİVARI VERİLİR WİRELESS BİR KULAKLIK ÇÜNKÜ ÜRÜNÜ ALDIĞIM FİYATTAN TAVSİYE EDERİM
DERSENİZ 1500 BÜTÇEM VAR BU MU CLOUD 2 Mİ DERSENİZ WİRELESS ÖNEMLİ DEĞİLSE CLOUD 2 Yİ TEK GEÇERİM

incelemem bu kadardı çok iyi olmaya bilir az çok deneyimlerimi aktarmak istedim kafanızda soru işareti kaldıysa yazabilirsiniz
eklemeyi unuttuğum bir şey varsa sorabilirsiniz

HacıSOFU

80+ Titanium
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,803
İsim
Hacı
İnceleme güzelde,
3-5 fotoğraf olsa daha iyi olurdu sanki :)

Can...

80+ Platinum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

OnixsyS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
cahit kaan bal
Instagram
c.kaanbal
Steam
OnixsyS
aynı ürünü bende aldım eğerki ben fps oyunu oynamıyorum diyorsanız alın gayet güzel bir kulaklık şayet fps oyuncusuysanız sakıın bulaşmayın 7.1'i geçtim fps oyunlarında sesi çok kısık kalıyor (eğer logitech yazılımla ses seviyesini yükseltirse çok güzel olur 7.1 in yoklugunu hissetmiyorsunuz pekte )
şarjı bu arada çok güzel gidiyor ben 3 gün kullandım yakşalık günlük 10 saat kullanmışımdır aktif yani kutuda yazan 33 saati rahat görüyo

not: pc ye taktıgım telefon kulaklıgından bile daha yüksek ses çıkıyor eski logitech g430 umla gram yakınından bile geçemez
Mesaj otomatik birleştirildi:

he bu arada söylemeyi unutmuşum kulaklıgın bir saçmalıgı youtubede filan ses seviyesi gerçekten güzel ama oyunlarda ve dc de ses seviyesi çok düşük nedense çok garip yani bence tamamen yazılımsal bir sorun gibi

Can...

80+ Platinum
aynı ürünü bende aldım eğerki ben fps oyunu oynamıyorum diyorsanız alın gayet güzel bir kulaklık şayet fps oyuncusuysanız sakıın bulaşmayın 7.1'i geçtim fps oyunlarında sesi çok kısık kalıyor (eğer logitech yazılımla ses seviyesini yükseltirse çok güzel olur 7.1 in yoklugunu hissetmiyorsunuz pekte )
şarjı bu arada çok güzel gidiyor ben 3 gün kullandım yakşalık günlük 10 saat kullanmışımdır aktif yani kutuda yazan 33 saati rahat görüyo

not: pc ye taktıgım telefon kulaklıgından bile daha yüksek ses çıkıyor eski logitech g430 umla gram yakınından bile geçemez
Mesaj otomatik birleştirildi:

he bu arada söylemeyi unutmuşum kulaklıgın bir saçmalıgı youtubede filan ses seviyesi gerçekten güzel ama oyunlarda ve dc de ses seviyesi çok düşük nedense çok garip yani bence tamamen yazılımsal bir sorun gibi
Eklemen güzel olmuş hocam bende eklemeyi unutmuşum o YouTube'da fazla gelmesini

Arda0

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
728
İsim
Arda Saraçoglu
Bence bazı konuda yanıliyorsun bende cloud 2 ve g535 kullanıcısıyım rahatlık olarak g535 daha iyi ses kasma olarakda aman aman fark yok kasabilen g535lede halleder hatta c2 de dip ses olduğu içjn biraz karişik geliyo ses belki g535 daha bile iyidir yani ben aldiğim gün g535i sattım açıkçası cloud 2 yi

SadeceSeyf

80+ Gold
Kesinlikle ses kasma olayında g535 daha iyi :D HyperX Cloud DTS Wireless kullanıyorum sesi yüksek olduğu için bir tık daha iyi dursada anlamlandıramadığım bir şekilde G535 Net ses veriyor. Valorant ses kaasmaktan kafayı yersin adsas

Can...

80+ Platinum
Kesinlikle ses kasma olayında g535 daha iyi :D HyperX Cloud DTS Wireless kullanıyorum sesi yüksek olduğu için bir tık daha iyi dursada anlamlandıramadığım bir şekilde G535 Net ses veriyor. Valorant ses kaasmaktan kafayı yersin adsas
Belirttiğim gibi hocam oyun performansına bakma fırsatım olmadı bakalım hangisi gidecek hangisi kalacak ama bneim gönlüm zaten g535 te ondan cloud 2 ilanda bile 😂

SadeceSeyf

80+ Gold
Belirttiğim gibi hocam oyun performansına bakma fırsatım olmadı bakalım hangisi gidecek hangisi kalacak ama bneim gönlüm zaten g535 te ondan cloud 2 ilanda bile 😂
Hocam Cloud 2 Cloud DTS den iyi olabilir.Yani o konuda fikrim olamaz fakat. Cloud DTS ile G535 aynı derecede iyiler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Güzel inceleme

The" L

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Şiyar Aydın
Hocam Cloud 2 Cloud DTS den iyi olabilir.Yani o konuda fikrim olamaz fakat. Cloud DTS ile G535 aynı derecede iyiler.
hocam merhaba galiba ccw ile g535 i ikisinide deneyimlemişssiniz sizce hangisi alınır arada çok fark mı aklımda g535 vardı çok fark yoksa cloud core wireless alacagım.

SadeceSeyf

80+ Gold
hocam merhaba galiba ccw ile g535 i ikisinide deneyimlemişssiniz sizce hangisi alınır arada çok fark mı aklımda g535 vardı çok fark yoksa cloud core wireless alacagım.
Ses seviyesi olarak CCW daha iyi. G535 de biraz düşük kalıyor.Programlarla yükseltebilsek de biraz zahmetli. Mikrofon sesi G535 daha iyi sanmıştım ilk başlarda fakat DC de arkadaşlarımla konuşurken sesin arada çok kopuyor diyorlar ve mikrofondanda sesim az gidiyormuş. Şuan ki fiyatlara bakarak konuşursam CCW buna takla attırır.Hem kalitede hem ses seviyesinde. G535 tek iyi yani rahatlığı.Kulak ağrısı veya baş ağrısı pek yapmıyor. Ya benim kulaklar büyük ya da kulaklık baskı yapıyor CCW de :D

Can...

80+ Platinum
Ses seviyesi olarak CCW daha iyi. G535 de biraz düşük kalıyor.Programlarla yükseltebilsek de biraz zahmetli. Mikrofon sesi G535 daha iyi sanmıştım ilk başlarda fakat DC de arkadaşlarımla konuşurken sesin arada çok kopuyor diyorlar ve mikrofondanda sesim az gidiyormuş. Şuan ki fiyatlara bakarak konuşursam CCW buna takla attırır.Hem kalitede hem ses seviyesinde. G535 tek iyi yani rahatlığı.Kulak ağrısı veya baş ağrısı pek yapmıyor. Ya benim kulaklar büyük ya da kulaklık baskı yapıyor CCW de :D
evet öyle ses bana yeterli geliyor günlük 10 saat kullanıyorum çok çok az rahatsız ediyor pad ler e alıştım hissetmiyorum sesi bir tık eksik kalıyor hissediyorsun yetersiz kaldığı zaman ccw kullanmadım ama yorumlara bakılırsa 535 ten iyi gibi sende kullanmışsın zaten

Top Bottom