Direksiyon için minimum bütçe hocam. Zaten işte böyle en dandikleri logitech thrustmaster falan geliyor anca. Daha altını almanın manası yok controller daha iyi.22500 TL bütçe kısıtlı mı oluyor hocamO bütçeye Direct Drive set alabiliyorsunuz G923'ü ne yapacaksınız? Konsolda mı kullanacaksınız?
Sadece ETS oynarım oyuncaktan hallice de olsa önemli değil diyen olursa G29 yeterli tabi ama almışken sessiz olsun doğru düzgün bir force feedbacki olsun deniyorsa bu bütçeye Moza R3 ve PXN VD4 varken G29 ve G923'e verilen para vallahi haramDireksiyon için minimum bütçe hocam. Zaten işte böyle en dandikleri logitech thrustmaster falan geliyor anca. Daha altını almanın manası yok controller daha iyi.
G29 bence düz model olarak en ideal giriş. Özel bir gereksinimin yoksa (sadece f1 gibi) tavsiye ederim.
Tam olarak ederi o kadar işte. 10K ve üstü kesinlikle etmez. Takır tukur dişli sesi duymak isteyen varsa 15k ya DD set varken alabilir.6.5kya g920 almıştım takılmak için güzel ama freni gereksiz sert
Yarı fiyatından ucuza oluyor çünkü genelde. O yüzden giriş seviyesi diyorum. Onu alsan da tüh ya controllerla daha iyi oluyor boşuna almışım demezsin. Ama dediğin gibi hevesle değil de bi simülasyon kafasında alınıyorsa üste çıkılabilir.Sadece ETS oynarım oyuncaktan hallice de olsa önemli değil diyen olursa G29 yeterli tabi ama almışken sessiz olsun doğru düzgün bir force feedbacki olsun deniyorsa bu bütçeye Moza R3 ve PXN VD4 varken G29 ve G923'e verilen para vallahi haram![]()
ustam merakımdan soruyorum açmam sizemi batıyor anlamadım ? üstüne attığınız direksiyonu denedim tutuş ve direksiyon hoşuma gitmedi bu kadar basitKonuyu açan kardeşim! Daha 2 gün önce de aynı konuyu açmıştın bu bütçeye G923 alınmaz dedik ya sana daha neyi zorluyorsun canım kardeşim![]()
fren kiti çekeriz ustam sorun değil6.5kya g920 almıştım takılmak için güzel ama freni gereksiz sert
bilgisayarda kullancam ets 2 - assetto - forza 6 çıktığı zaman amacım o yönde22500 TL bütçe kısıtlı mı oluyor hocamO bütçeye Direct Drive set alabiliyorsunuz G923'ü ne yapacaksınız? Konsolda mı kullanacaksınız?
g29 da bir çok sorun yaşadım ettim ama 923 hiç kullanmadım ve şikayetini duymadım pedaldan başka onada kit alıp çözebiliriz bence ustaDireksiyon için minimum bütçe hocam. Zaten işte böyle en dandikleri logitech thrustmaster falan geliyor anca. Daha altını almanın manası yok controller daha iyi.
G29 bence düz model olarak en ideal giriş. Özel bir gereksinimin yoksa (sadece f1 gibi) tavsiye ederim.
G923 Hayırlı olsun o zaman. Bol bol çark sesi dinlersin her direksiyon sallamandaustam merakımdan soruyorum açmam sizemi batıyor anlamadım ? üstüne attığınız direksiyonu denedim tutuş ve direksiyon hoşuma gitmedi bu kadar basit
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
fren kiti çekeriz ustam sorun değil
bilgisayarda kullancam ets 2 - assetto - forza 6 çıktığı zaman amacım o yönde
g29 da bir çok sorun yaşadım ettim ama 923 hiç kullanmadım ve şikayetini duymadım pedaldan başka onada kit alıp çözebiliriz bence usta
yok ev büyük olduğu için sesten yana bir sorunum yok ama olduda ses çıkarsa benden gelebilir korkmayın etmeyinG923 Hayırlı olsun o zaman. Bol bol çark sesi dinlersin her direksiyon sallamandaSakın asfalttan çıkacım deme ama deprem oluyor sanabilirsin...
r3 için tıklayamıyorum v10 pro yu denedim bugün ancak o istediğim direksiyondan tadı alamadım ekstra direksiyon almaya kalksam 4-5 bin tlSana VD4 ya da Moza R3 önerdik aslında. 20k üstü bütçeye yazık edeceksin gerçekten. Fotoğrataki benim VD6 nın direksiyonu. VD 4 de aynısını kullanıyor.Alıntıyı görüntüle