ScolisT 80+ Katılım 13 Eylül 2024 Mesajlar 148 Dahası Reaksiyon skoru 14 İsim Ayaz TAŞ 22 Ekim 2024 #1 selam arkadaşlar mous klavye kulaklık vs. uygulaması olan Logitech G HUB açmaya çalışırken pencere açılıp durmadan dönüyor açılmıyor durduk yere böyle oldu bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi?
selam arkadaşlar mous klavye kulaklık vs. uygulaması olan Logitech G HUB açmaya çalışırken pencere açılıp durmadan dönüyor açılmıyor durduk yere böyle oldu bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi?
bythmn 80+ Gold Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 7,979 En İyi Cevap 1 22 Ekim 2024 #2 kaldırıp tekrar yükledin mi?
ScolisT 80+ Katılım 13 Eylül 2024 Mesajlar 148 Dahası Reaksiyon skoru 14 İsim Ayaz TAŞ 22 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 bythmn yazmış: kaldırıp tekrar yükledin mi? Devamı için tıklayın... hayır yapmadım kulaklık ayarlarım sıfırlanır diye
bythmn yazmış: kaldırıp tekrar yükledin mi? Devamı için tıklayın... hayır yapmadım kulaklık ayarlarım sıfırlanır diye
bythmn 80+ Gold Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 7,979 En İyi Cevap 1 22 Ekim 2024 #4 ScolisT yazmış: hayır yapmadım kulaklık ayarlarım sıfırlanır diye Devamı için tıklayın... düzelmezse ayarları kaydedip tekrar yükle sağ üst ayarlar sekmesinden otomatik güncelleştirmeyi kapat. g-hub güncelleme geldikçe kafayı yiyor.
ScolisT yazmış: hayır yapmadım kulaklık ayarlarım sıfırlanır diye Devamı için tıklayın... düzelmezse ayarları kaydedip tekrar yükle sağ üst ayarlar sekmesinden otomatik güncelleştirmeyi kapat. g-hub güncelleme geldikçe kafayı yiyor.