Neler Yeni

Logo tasarımım nasıl olmuş?

griffn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Ömer Toptaş
Arkadaşlar kokoreç dükkanı için logo hazırladım nasıl olmuş?

kokoreç 1.jpg

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Güzel olmuş gerçekten kokoreçi kıskandım.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,536
İsim
Olcay akbulut

Alıntıyı görüntüle
Bir logo için çok fazla detaya sahip, bu yüzden çok göz yormakla beraber profesyonel bir tasarım olmadığıda bariz belli oluyor. Sadece büyük kullanımlarda iş görecektir, onun dışında siyah beyaz, ve küçük kullanımlarda sıkıntı doğuracağı kesindir. Tasarımda kaçıncı yılınız bilmiyorum ancak tasarım kurallarını öğrenmeniz gerek. Freepik gibi yerlerden görseller alıp birleştirmek tasarım yapmak olmuyor, ancak bu yeteneğiniz ilerleyen zamanlarda gelişeceği için şuanlık bu tarz logolar yapmanızda sorun yok yani piyasaya bu logolar ile çıkmazsanız tabii. Size önerim piyasaya çıkmak için kendinizi biraz daha geliştirmeniz olacaktır.

CodeEmZal

80+

Alıntıyı görüntüle
Reklam kesiti gibi, logoya benzemiyor. Kokoreç olduğunu anlamak için içeri girip sormak lazım. Hem bu dışarıdaki tabelalarda renkleri ne kadar süre dayanacak? Silindiği zaman anlaşılmazmı olacak? Sürekli Masraf çıkacakmı dükkan sahbi için onlarda önemli. Çok detay var bir logo için. Hele yemeksepeti gibi online yerlerde bu logoyu anlamak mümkün değil küçük boyutlarda. Belki reklam için çekilen kısa film için kullanılabilir.

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,273
İsim
Berkecan Ergin
Suat usta yeri yazısını kokareçin içine entegre edip okunur yaparsan daha tarz olabilir. Çok basit düşünülmemiş gibi duruyor. Tabi her şey paraya bakar :D

Top Bottom