Neler Yeni

Lol Açılırken Logo Da Kalıyor

Chivass_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berat Engin
Merhaba yaklaşık 2-3 aydır yapmadığım şey kalmadı.
Şu lol ne zaman açarsam açayım hep logoda kalıyor. Formatı da denedim sıfırlamayı da her şeyi yeniden silip yüklemeyi de
hani anlıyacağınız çoğu şeyi denedim.
Bunu nasıl çözerim yardım edin.

Strekeos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
A
Hesabına giriş yapabiliyor musun ? Problemin sistemle alakalı olduğundan emin misin yoksa acaba riot tarafından bir engel olabilir mi? Eğer sistemle ilgili olduğundan eminsen başka bir arkadaşının bilgisayarından girebiliyor olman lazım, bu durumda format sonrası çözülmüş olması lazım.

Chivass_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berat Engin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hesabına giriş yapabiliyor musun ? Problemin sistemle alakalı olduğundan emin misin yoksa acaba riot tarafından bir engel olabilir mi? Eğer sistemle ilgili olduğundan eminsen başka bir arkadaşının bilgisayarından girebiliyor olman lazım, bu durumda format sonrası çözülmüş olması lazım.
giriş de sorun yok logo da kalıyor riot a girebiliyorum ara da bi açılıyor orda da -81 diyor kapat aç yapıyorum gen aynısı logo da kalıyor sanırım vanguarddan kaynaklı bir hata
Mesaj otomatik birleştirildi:

giriş de sorun yok logo da kalıyor riot a girebiliyorum ara da bi açılıyor orda da -81 diyor kapat aç yapıyorum gen aynısı logo da kalıyor sanırım vanguarddan kaynaklı bir hata

Strekeos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
A
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir arkadaşının sisteminden deneyip hesabında problem olmadığını doğruladıktan sonra bilgisayarı güvenli modda başlatıp vanguard'ı kaldırıp tekrar kurmayı deneyebilirsin. Yine olmuyorsa riot'a ticket atmaktan başka çaren yok gibi gözüküyor.

fenerlimühendis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
710
İsim
Ahmet Hakan
İşlemcin ne? Gpu sürücün Directx 11 uyumlu mu? LoL ve Valorant Win 7/8.1/10 ve DirectX 11 sürüm altına desteği kesti bu sistemlerde çalışmıyor.

Top Bottom