Lol çöp, peki neden mi?
İlk sorun: Dengeleme
Eski şampiyonların pasifine bakıyorsun,1 cümle. Son şampiyonlara bakıyorsun paragraf paragraf yazmışlar, eski 3 şampiyonun pasifi birleşmiş resmen.
Kostüm satan (yani popüler) şampiyonların güçlendirme alması, Metadan düşer gibi olduğu anda güçlendirilmesi. Satmayanlarınsa ilk fırsatta zayıflatılması.
Yanlış şeyleri dengelemeleri, mesela oyuncular siyahateş meşalesi ve feleğin küllerini zayıflatın, sorun eşyada. vb diyor, Riot dengeleme ekibi inatla o eşyayı alan şampiyonları tek tek zayıflatıyor.
Bir şampiyonu zayıflatıyorlar sonraki yama güçlendiriyorlar, ya da tam tersi.
Şampiyonun birisi ana rolü dışında oynanmaya başlandığında OP olmasa bile zayıflatma yağmuruna tutuyorlar.
İkinci sorun: Ceza Sistemi
Neredeyse (herhalde) her maç küfür yiyeceksin, öyle ''adam haklı aslında''lık küfürler de değil, oyun bilgisi yok, oynadığı şampiyonu bilmiyor, hiçbir şey bilmiyor. ''RAKİPO OMRNACI 5 DEFA BASKTIN ATTNI NERSNERİDESİNGOEHOEUJ'' diye küfür yersin. Ona açıklama yapmaya çalıştığında, mesela ''Oynadığım şampiyon o koridora baskın atmaya uygun değil, artı senin bir kitle kontrol yeteneğin yok. Oraya baskın atmam yüksek ihtimalle boş olacak'' falan dersen olacak şey şu ''BEN SANA OYUNUMU KAZANDIRĞCAM LANSHRFGDFGDFJKGHAHHEUHEUHU EUHUEHUEU'' falan böyle bir şeyler SAKIN LOL OYNAMA
Üçüncü sorun: Eşleştirme Sistemi
Daha birkaç ay öncesine kadar yeni hesapları Plat liginden başlatabiliyordu, en azından o kaldırıldı ama hala rezalet. Abi Demir diye lig var işte oradan başlatsana herkesi. Bunun dışında elo hell zart zurt falan var o konulara girmeye üşendim