LOL RÜN SAYFASI OLUŞTURAMIYORUM

Reaksiyon skoru
129
Arkadaşlar LOL de rün sayfası oluşturamıorum sürekli hatalı rün sayfası uyarısını verior bltiz ile deniorum ama karşıya rünleri aktarmaıorum blitzi sildim yeniden silip kurdum hala aynı.
11.png

Son düzenleme:
Şampiyon seçtikten sonra aktarması lazım rünleri. Blitz in ayarlarına bak kapalı olabilir belki.

Blitzde şuan bende de sorun var seri maçımda artçı şoklu kassadin oynamak zorunda kaldım sürekli bi hata çıkartıyor her ne kadar sevmesem de senpai indiricem sen de bak derim.

Şampiyon seçtikten sonra aktarması lazım rünleri. Blitz in ayarlarına bak kapalı olabilir belki.
yok onla alaklı deil kendim rün oluşturdugumdada aynı hatayı verior rünü kaydeidorum ve bana hatalı olduğunu söylüor kendi rünlerini kullandırtıor oyun içinde sadece eşyaları yükleyebiliorum veya değiştirebiliorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Blitzde şuan bende de sorun var seri maçımda artçı şoklu kassadin oynamak zorunda kaldım sürekli bi hata çıkartıyor her ne kadar sevmesem de senpai indiricem sen de bak derim.
sende lol de elle rün oluşturup kaydedbiliorumsun bence oyundan kaynaklı bir sorun var ben kaydedmiorum elle oluşturorum rün sayfasından ama hatalı rün dior

yok onla alaklı deil kendim rün oluşturdugumdada aynı hatayı verior rünü kaydeidorum ve bana hatalı olduğunu söylüor kendi rünlerini kullandırtıor oyun içinde sadece eşyaları yükleyebiliorum veya değiştirebiliorum
o zaman bilemiyorum ben ilk çıktığında kullanıyordum blitz i elwinden gördüm gayet stabil güzeldi sonra güncelleye güncelleye pc yi kastırmaya başladı bayadır senpai kullanıyorum biraz arayüz karışık gelebilir ama öğrendinmi kolay oluyor.

sende lol de elle rün oluşturup kaydedbiliorumsun bence oyundan kaynaklı bir sorun var ben kaydedmiorum elle oluşturorum rün sayfasından ama hatalı rün dior
Bazen bana da aynı sorunu veriyor lolün clientinde sürekli sorun çıkıyor eski lolden eser yok

Blitz kullanmadan yap
hangi çarı oynayacaksın
blitz kullanmadan yaptım hala aynı rünlerin hepsi hatalı dior

rün sayfası kullanılırken hata oluştu daha sonra tekrar dene

Geri