Hocam bence bosverin onların kendi suçu sovsunler tamam diyip gecinLolde Allaha dine peygambere ataya falan küfür eden birini dava edebilir miyiz edersek ceza yer mi
hayır tamam demeyin tamam dedikçe daha çok yapmaya başlıyorlar lolün sitesinden ticket atınHocam bence bosverin onların kendi suçu sovsunler tamam diyip gecin
BruhHAYIR SUÇLU BENİM![]()
Tahmin ettim.HAYIR SUÇLU BENİM![]()
İDASÖÇFİPŞAÖPĞQ report yersin hesap banlanır , dava ederlerse de edebilirler yani hakları var insanların değerlerine niye küfrediyosun la mor halkaHAYIR SUÇLU BENİM![]()
Tebrik ediyorum eline ne geçti acaba , sizin gibiler utanç verici...HAYIR SUÇLU BENİM![]()
HAYIR SUÇLU BENİM![]()
İnsanların inancına, değerlerine küfür etmeye devam edin siz. Dava açmak isteyen açar, dini ve toplumsal değerlere küfür etmekten de ceza yiyebilirsin. Umarım da yersin. 1-2 saat eğlencesine giriyor insanlar oyuna, sizin yaptığınıza bakın. Gerçekten yazık ya, kendi yaşıtlarımdan, gençliğimden utanıyorum. Herkes Atatrük'çü olmak zorunda değil, müslüman olmak zorunda da değil. Ama birbirlerinin inançlarına, değerlerine saygı duymak ZORUNDA. Küfür edince elinize ne geçiyor? Böyle rahatlayıp b*şalıyor musunuz? Ne oluyor yani?HAYIR SUÇLU BENİM![]()
Sen şindi naneyii yimedin mi ?HAYIR SUÇLU BENİM![]()